Hugo Boss vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zoovillage edustavat Hugo Boss -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Hugo Boss -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Hugo Boss -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Hugo Boss

Hugo Boss

Saksalainen Hugo Boss on eräs maailman kuuluisimpia miesten muotitaloja. Erityisesti Hugo Boss on tunnettu puvuistaan ja kosmetiikastaan, mutta nykypäivän Hugo Boss -valikoima käsittää paljon muitakin tuotelinjoja, joissa myös naiset on huomioitu. Hugo Boss Black -tuotelinja kattaa klassiset miesten ja naisten vaatteet. Siitä löytyvät muun muassa Hugo Bossin maineikkaat puvut, jotka ovat olleet laatua ja tyyliä vaativien miesten suosiossa jo vuosikymmenien ajan. Naisille Hugo Boss Black -tuotelinja tarjoaa niinikään tyylikkäitä ja hillittyjä vaatteita, jotka ovat omiaan vaikkapa menestyvien uraihmisten toimistoissa.

Hugo Boss Orange -tuotelinja sisältää denim-vaatteita arkikäyttöön niin miehille kuin naisillekin. Siitä löytyy myös kirkkaita värejä päivää piristämään. Boss Selection -tuotelinja käsittää arvokkaamman tyylin miestenpukuja, ja ne heijastavat perinteisiä englantilaisia räätälinperinteitä. Boss Green -tuotelinja on tarkoitettu golfin pelaajille, ja valikoimasta löytyy golf-vaatteita sekä miehille että naisille. Valikoimasta löytyy myös muita rennon urheilullisia vaatteita kuten takkeja, housuja ja hameita.

Hugo-tuotelinja taas pyrkii miellyttämään enemmän nuorempia, trenditietoisia kuluttajia, ja se on tyyliltään silmiinpistävämmin eurooppalainen. Siitä löytyy esimerkiksi miehille trendikkäitä pukuja ja paitoja sekä naisille hameita, mekkoja ja iltapukuja. Lapsille Hugo Boss tekee vaatteita Hugo Kids -tuotelinjan alla. Näiden vaatteiden voidaan sanoa yhdistelevän piirteitä kaikista muista Hugo Bossin tuotelinjoista lapsia miellyttävällä tavalla. Hugo Boss -tuotelinjoihin kuuluu myös niihin tyylillisesti yhteensopivia jalkineita ja asusteita sekä miehille että naisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun