Blend vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stiletto, Bubbleroom, House of Brandon edustavat Blend -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Blend -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Blend -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Blend

Blend

Blend on eräs tanskalaisen DK Company -muotikonsernin brändeistä. Blend tarjoaa farkkuja ja niiden kanssa yhteensopivia vaatteita ja asusteita miehille ja naisille. Blend-brändin tärkein peruspilari eli autenttinen karkeus muistuttaa siitä, että farkut oli alunperin tarkoitettu ankariin oloihin työvaatteiksi eikä salonkihienostelijoiden ylle. Toinen tähän liittyvä periaate on kunnioittaa denim-kankaan perinteitä. Niinikään Blend pyrkii tekemään kuluttajalle houkuttelevia tuotteita ja hyödyntämään maailmankaikkeuden koko värimaailmaa. Blend pyrkii myös tuottamaan kaupallisesti toimivia tuotesarjoja eli kuluttajan näkökulmasta pitämään huolta tuotantoketjun kustannustehokkuudesta ja edullisista hinnoista.

Tyypillinen Blend-farkkuja käyttävä mies on 18–30-vuotias, joka haluaa seurata muotia muttei kuitenkaan ole minkään tietyn tyylin orja. Blend vetoaakin oman tiensä kulkijoihin, jotka ovat aktiivisia sosiaalisessa elämässään, ja joissa on tiettyä peruskapinallista henkeä. Blend-vaatteita käyttävä nainen on iältään 18–25 -vuotias ja pitää perusdenimistä ja värikkyydestä. Blend pyrkii täyttämään tällaisten miesten ja naisten toiveet tarjoamalla eurooppalaista katumuotia seuraavia tuotteita.

Miehille Blend tarjoaa perinteisten farkkujen lisäksi useita muitakin housumalleja, kuten cargo-housuja, shortseja ja chinoja. Blend-takkikokoelma käsittää paljon rentoja malleja, jotka sopivat luonnollisesti hyvin yhteen Blend-housujen kanssa. Blend tarjoaa myös paljon ruutukuosisia paitoja sekä t-paitoja.

Naiset löytävät Blend-mallistosta paljon pirteänvärisiä farkkuja niin tavallisina kuin shortsipituisinakin. Myös farkkuhameet kuuluvat naisten Blend-valikoimaan. Naisten Blend-takkivalikoima sisältää lämpimiä päällystakkeja kaikkiin keleihin ja paljon erilaisia paitoja, kaikki luonnollisesti hyvin yhteensopivia farkkujen kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun