Soaked In Luxury vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, Bubbleroom edustavat Soaked In Luxury -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Soaked In Luxury -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Soaked In Luxury -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Soaked In Luxury

Soaked In Luxury

Soaked in Luxury on eräs tanskalaisen IC Companys -muotikonsernin brändeistä. Soaked in Luxury tarjoaa kokoelman naistenvaatteita, jotka pyrkivät yhdistämään katumuodin ja huippumuodin. Soaked in Luxury voidaan vapaasti kääntää suomeksi ’ylellisyydestä läpimärkä’. Hinnoiltaan Soaked in Luxury -tuotteet ovat kuitenkin koko IC Companys -brändien perheen edullisimmasta päästä. Ylellisyyttä niissä edustavat yksilöllisyys ja huippumuodista muistuttavat yksityiskohdat.

Soaked in Luxury -vaatteita on tarjolla monista eri materiaaleista valmistettuina, monenkirjavissa eri sesonkeihin sopivissa väreissä. Soaked in Luxury pyrkii heijastamaan nykyaikaista, yksilöllistä kaupunkielämää, jossa jokaisesta hetkestä nautitaan täysillä. Soaked in Luxury -vaatteiden tyypillinen käyttäjä on päämäärätietoinen nuori nainen, joka arvostaa viimeisintä muotia mutta ei halua maksaa siitä liikaa.

Soaked in Luxury tarjoaa vaatteita moneen eri lähtöön arkivaatteista juhlavampiin asuihin. Esimerkiksi Soaked in Luxury -talvikokoelman tyylikkäät päällystakit sopivat katuasusteiksi sekä myös matkoille töihin tai edustavampiin tilaisuuksiin. Erilaisia paitoja ja toppeja löytyy Soaked in Luxury -mallistosta suuri määrä. Soaked in Luxury tarjoaa muun muassa erilaisia aluspaitoja (joita voi myös käyttää kesäpaitoina), neuletakkeja, seksikkäitä läpinäkyviä paitoja ja kuvioituja tyylipaitoja. Näitä voi käyttää niin housujen kuin hameidenkin kanssa, joita luonnollisesti löytyy useita malleja Soaked in Luxury -valikoimasta. Soaked in Luxury -mallistosta löytyy myös paljon erilaisia mekkoja ja iltapukuja, joita voi käyttää niin diskoissa ja yökerhoissa kuin arvokkaammillakin vastaanotoilla.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun