Ecco vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Stiletto, Zalando, Stockmann edustavat Ecco -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ecco -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ecco -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ecco

Ecco

Ecco on tanskalaissyntyinen, globaali kenkämerkki. Eccon takana olevan yrityksen perusti Karl Toosbuy vuonna 1963. Ecco-kenkien perusajatus on se, että kenkien pitää mukautua jalkaan eikä päinvastoin, tyylistä ja laadusta tinkimättä. Nyt itsestään selvältä tuntuva ajatus oli aikoinaan vallankumouksellinen. Niinpä Ecco-kengät olivat alusta alkaen menestys. Toisin kuin monet muut kenkämerkit, Ecco pitää koko tuotantoprosessia käsissään. Jopa Ecco-kenkiin käytettävä nahka parkitaan Eccon omistamissa tuotantolaitoksissa.

Tänä päivänä Ecco valmistaa kenkiä miehille, naisille ja lapsille. Mallisto on jaettu seuraaviin linjoihin: casual, formal, golf, run, train, explore ja lapset. Casual-mallisto käsittää nimensä mukaisesti rentoja kenkiä arkikäyttöön. Miesten Ecco Casual -jalkineet ovat rentoja kävelykenkiä. Naisten Ecco Casual -kokoelma käsittää muun muassa erilaisia saappaita, nilkkureita ja matalakorkoisia kenkiä.

Ecco Formal -mallistosta löytyy edustavia kenkiä sekä miehille että naisille. Miesten Ecco Formal -kengistä löytyvät sopivat jalkineet puvun kanssa käytettäväksi niin työhön kuin juhlavampiinkin tilaisuuksiin. Naisten Ecco Formal -valikoima sisältää lisäksi muun muassa ballerinoja ja korkokenkiä, jotka sopivat käytettäviksi vaikkapa iltapuvun kanssa. Ecco Golf -valikoimasta löytyy tyylikkäitä, lajin erityisvaatimukset huomioivia golfkenkiä sekä miehille että naisille. Muita urheilulajeja, joihin Ecco tarjoaa niitä varten erityisesti suunniteltuja jalkineita ovat juoksu ja lenkkeily. Näihin tarkoituksiin löytyy malleja sekä miehille että naisille run- ja train-kokoelmista. Explore-kengät taas sopivat vaellukseen hankalassakin maastossa. Lasten Ecco-mallisto käsittää sekä vapaa-ajan kenkiä että juhlakenkiä alkaen vauvoista isommille tytöille ja pojille asti.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun