Ed Hardy vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo edustaa Ed Hardy -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ed Hardy -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ed Hardy -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ed Hardy

Ed Hardy

Ed Hardy on amerikkalainen muotibrändi. Sen perustaja Don Ed Hardy tuli aikoinaan tunnetuksi tatuointitaiteilijana, ja niinpä Ed Hardy -tuotteiden design perustuu tatuointiteemoille, -muodoille ja väreille. Kyseessä eivät kuitenkaan ole pelkät karkeat vankila- ja merimiestatuoinnit, vaan Ed Hardy on yhdistänyt tuotantoonsa myös perinteistä, esteettisesti korkeatasoista japanilaista tatuointityyliä. Ed Hardy -designeissa käytetään paljon tatuoinnille tyypillistä sinistä väriä sekä kukka- ja perhosornamentteja. Näiden pohjalta on luotu Ed Hardy -kokoelma vaatteita ja jalkineita miehille, naisille ja lapsille sekä myös asusteita ja erinäisiä muita muotituotteita.

Ed Hardyn miesten vaatevalikoima käsittää rentoja arkivaatteita. Näitä ovat esimerkiksi hupparit, t-paidat, poolopaidat ja villapaidat. Ed Hardy -housuvalikoimasta löytyy muun muassa farkkuja ja cargo-shortseja. Ed Hardy tarjoaa miehille myös alus- ja oloasuja kuten pyjamoita. Ed Hardyn miesten asustevalikoima sisältää muun muassa kalvosinnappeja, lippalakkeja, sukkia ja aurinkolaseja.

Ed Hardyn naisten vaatevalikoima korostaa niinikään rentoa olemista. Valikoimasta löytyy huppareiden, paitojen ja housujen lisäksi muun muassa hameita ja leggingsejä. Ed Hardyn naisten asustekokoelmasta löytyy muun muassa erilaisia muotikoruja, kuten kaulariipuksia ja nilkkarenkaita. Asusteisiin on laskettava myös Ed Hardy -kellot, jotka viehättävät muun muassa ainutlaatuisilla lintu- ja perhoskuvioillaan.

Ed Hardy -kenkävalikoima käsittää brändin linjoja uskollisesti noudattavia kangaskenkiä kuten tennareita ja rantasandaaleja. Naisille on lisäksi tarjolla erilaisia saappaita ja korkokenkiä.

Lapsille Ed Hardy tarjoaa omia erikoismallejaan, jotka miellyttävät sekä tyttöjä että poikia paitsi kokojensa myös pirteiden, lapsille sopivien designien ansiosta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun