Zimstern

Zimstern

Zimtstern on Sveitsissä vuonna 1995 perustettu muotibrändi, joka tarjoaa vaatteita ja varusteita rullalautailuun, lumilautailuun, surffaukseen ja pyöräilyyn sekä näiden lajien reippautta ja nuoruuden vapautta heijastavaa katumuotia. Zimtstern pyrkii erottautumaan tämän päivän lukuisista vastaavista muotibrändeistä tuomalla selkeää eurooppalaista näkökulmaa rullalautailu-, surffaus-, lumilautailu- ja pyöräilymuotiin vaatteiden laatua ja toiminnallisuutta unohtamatta. Niinpä Zimtstern on lyhyessä ajassa noussut suureen maineeseen ja vastaanottanut useita urheilualan palkintoja vaatteistaan.

Tänä päivänä Zimtstern tarjoaa laajan valikoiman urheiluvaatteita ja katumuotia miehille, naisille ja lapsille. Rullalautailijalle Zimtsternin kokoelmasta löytyy muun muassa huppareita, tyylikkäitä ja katu-uskottavia t-paitoja sekä tietenkin pipoja. Nämä vaatteet sopivat hyvin myös rentoon arkikäyttöön, muillekin kuin rullalautailun harrastajille. Zimtsternin lumilautailuvaatevalikoima kattaa kaiken lajissa tarpeellisen monoja lukuun ottamatta. Zimtsternin vaatteet ovat lämpimiä ja toimivia kaikissa talvikeleissä kuten sopiikin odottaa Alppien keskellä syntyneeltä yritykseltä. Zimtstern tarjoaa lumilautailijalle takit ja housut, väliasut sekä paljon asusteita kuten pipoja, käsineitä ja huiveja.

Surffaajille Zimtsterniltä löytyy lajin erikoisvaatimukset huolellisesti täyttäviä shortseja, liivejä ja asusteita. Zimtstern tarjoaa maasto- ja muille aktiivipyöräilijöille eri sääoloja hyvin kestäviä takkeja sekä hengittäviä paitoja. Nämä yllä sujuvat vaikeatkin maastotaipaleet mukavasti: onhan niitä testattu muun muassa Alpeilla!

Zimsternin asustevalikoimasta löytyy myös rullalautailun, lumilautailun, surffauksen ja pyöräilyn henkeen sopivia reppuja ja käsilaukkuja. Lapsille Zimtstern tarjoaa pienempiä kokoja muun muassa lumilautailuvaatteista ja huppareista. Näitä vaatteita on saatavilla tietysti lapsia miellyttävissä pirteissä väreissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun