Wildflower vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto edustavat Wildflower -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Wildflower -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Wildflower -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Wildflower

Wildflower

Wildflower on ruotsalainen naisten kenkäbrändi. Sen omistaa Ericson & Saether, joka on eräs Pohjoismaiden suurimpia kenkien toimittajia. Wildflower on suunnattu tytöille ja nuorille sekä nuorenmielisille naisille.

Wildflower käsittää itse asiassa kaksi eri brändiä: Wildflower sekä Wildflower by Kenza. Wildflower pyrkii seuraamaan tiiviisti kansainvälisiä muotia mutta tarjoamaan silti mukavia ja edullisia kenkiä. Wildflower-kengistä löytyy sopivia sekä jokapäiväiseen käyttöön että myös hieman arvokkaampiin tilaisuuksiin. Wildflower-saapasmallisto sisältää paljon mukavia ja tyylikkäitä jalkineita, jotka sopivat käytettäviksi niin kesällä kuin talvellakin. Niitä on tarjolla sekä korkea- että matalakorkoisina. Mallisto käsittää muun muassa perinteisen oloisia mutta silti tyylikkäitä kumisaappaita sekä korkeavartisia talvisaappaita. Wildflower tarjoaa tyylikkään valikoiman myös erilaisia nilkkureita. Wildflower-nilkkureista löytyy myös talvimalleja, joissa on sisällä lämmin vuoraus. Wildflower-ballerinat ovat mukavia ja tyylikkäitä kesäkenkiä, ja niitä löytyy useissa pirteissä väreissä. Kesäkäyttöön tai sisäkengiksi sopivat myös Wildflower-korkokengät ja sandaalit. Myös morsiuspukuun sopivia kenkiä löytyy Wildflowerin valikoimista.

Wildflower by Kenza -valikoima taas käsittää erittäin muodikkaita kenkiä nuorille naisille. Ne on suunniteltu yhteistyössä kuuluisan ruotsalaisen muotibloggaajan ja -yrittäjän Kenza Zuitenin kanssa. Wildflower by Kenza -sarja sopii sellaisille nuorille naisille, jotka todella haluavat näyttää olevansa trenditietoisia. Näissä kengissä on korkeat korot, ja ne sopivat parhaiten esimerkiksi näyttäviin iltatilaisuuksiin. Kuitenkin nämäkin kengät seuraavat Wildflowerin hinnoittelupolitiikkaa, eli ne ovat tyylistään huolimatta useimpien ulottuvilla.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun