Whyred vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Whyred -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Whyred -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Whyred -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Whyred

Whyred

Whyred on ruotsalainen indie-vaatebrändi, joka on perustettu vuonna 1999. Indie-brändi tarkoittaa sitä, että se ei kuulu millekään suurelle muotikonsernille. Nimi Whyred (miksi punainen) tulee yrityksen yhden perustajan isoisältä, joka oli tunnettu ruotsalainen taiteilija. Kerran häneltä kysyttiin haastattelussa hänen mieliväristään, ja hän vastasi: ”punainen”. Kun haastattelija sitten kysyi: ”Miksi punainen?”, taiteilija tokaisi: ”No, voi se olla sininenkin.”

Whyred pyrkii heijastamaan vaatteissaan nykytaidetta ja nykymusiikkia. Brändin juuret ovat nykyaikaisessa kaupunkielämässä. Tässä hengessä Whyred tarjoaa tarkoin harkitun valikoiman vaatteita ja asusteita naisille ja miehille. Naisille Whyred tarjoaa mm. bleisereitä ja päällystakkeja. Myös niiden kanssa yhteensopivia housuja ja hameita löytyy Whyredin valikoimista runsaasti. Hameiden suhteen Whyred on keskittynyt klassisiin polvipituisiin leikkauksiin. Whyredin valikoimasta löytyy myös tyylikkäitä mutta silti rentoja farkkuja. Myös Whyredin pusero- ja toppivalikoima käsittää paljon erilaisia malleja, kuten paituleita ja neulepaitoja. Whyred-kenkävalikoima sisältää muun muassa nilkkureita, kävelykenkiä, saappaita ja saapikkaita, korkokenkiä ja sandaaleja.

Whyredin miesten mallisto käsittää niinikään tyylikkäitä bleisereitä, jotka ovat omiaan osana smart casual -pukeutumista yhdistettyinä Whyred-miestenhousuihin tai farkkuihin. Suurin osa Whyredin päällystakeista on pitkiä malleja. Whyred-paitavalikoimasta löytyy miehille sekä rentoja ruutupaitoja että valkoisia paitoja bleiserien ja puvun kanssa käytettäviksi. Miesten Whyred-kenkävalikoima sisältää klassisia puku- ja kävelykenkämalleja. Sekä miehille että naisille Whyred tarjoaa myös asusteita kuten käsineitä, huiveja, laukkuja, lompakoita ja puhelinkoteloita.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun