Viking vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, Outnorth edustavat Viking -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Viking -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Viking -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Viking

Viking

Viking on norjalainen ulkoilujalkinemerkki. Sen historia ulottuu vuoteen 1920, jolloin toimintansa aloitti Askim-kumitehdas. Tehtaan ensimmäisiä tuotteita olivat kumisaappaat, joita myytiin Viking-nimellä. Niistä tuli menestys, ja jonkin ajan kuluttua koko yrityksen nimeksi muutettiin Viking. Myös tuotevalikoima laajeni, ja tänä päivänä Viking tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ulkoilujalkineita miehille, naisille ja lapsille. Viking-jalkineissa on käytetty korkealaatuisia ja tarkoituksenmukaisia materiaaleja kuten aitoa luonnonkumia sekä vedenpitävää mutta silti hengittävää goretex-kangasta.

Viking valmistaa edelleen kumisaappaita, joiden perusajatus on vieläkin sama kuin yli 90 vuotta sitten: pitää jalka kuivana kaikissa keleissä. Materiaalit ja muotoilu ovat tosin vuosien saatossa kehittyneet, ja nyt Viking-kumisaappaita löytyy useita eri malleja, joissa on huomioitu eri käyttäjien tarpeet. Valikoimasta löytyy muun muassa huovalla ja neopreenilla vuorattuja kumisaappaita, jotka pitävät jalat todella lämpiminä. Useissa malleissa on kiinnitetty erityistä huomiota pohjan kuviointiin. Tätä arvostavat erityisesti talvella ulkoilevat. Viking-saappaista löytyy myös malleja, joissa on suussa lumilukot.

Viking-vaelluskenkiä on saatavilla sekä korkea- että matalavartisina. Nämä kengät on suunniteltu Norjan tuntureilla tarpomiseen kaikilla keleillä, joten Suomessa vaellusta harrastava tuskin joutuu tilanteeseen, jossa Viking-vaelluskengät eivät toimisi. Viking-vaelluskengät on vuorattu goretexilla, ja niiden ulkopinnassa on käytetty muun muassa laadukasta nahkaa ja corduraa. Viking-valikoimasta löytyy myös kevyempiä vapaa-ajan jalkineita, jotka tyylinsä puolesta sopivat myös arkijalkineiksi. Vikingiltä löytyy jalkineita myös erikoistarkoituksiin, kuten sauvakävelyyn.

Viking mainos

Vikingin mainoksessa kerrotaan yrityksen historia ja tarina, kuinka siitä tuli yksi johtavista ulkoilukenkien valmistajista.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun