Burton vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, KidsBrandStore, Stockmann edustavat Burton -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Burton -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Burton -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Burton

Burton

Amerikkalainen Burton on eräs maailman tunnetuimmista lumilautavalmistajista ja sen tuotteet ovat suosittuja ympäri maailman. Tuoteperheeseen kuuluvat niin lumilaudat, kengät, ja siteet kuin vaatteet ja varusteetkin. Huippulaadukkaat laskettelutuotteet sopivat niin aikuisille kuin lapsillekin, ja ne ovat varsinkin nuorison suosiossa. Lumilaudat ovat pitkän kehityksen tulosta, ja niistä löytyy paljon eri malleja niin aloittelijoille kuin huippuammattilaisillekin. Monet maailman lumilautailun huippunimistä ovat mukana Burtonin tuotekehittelyssä, ja voit olla varma, että saat Burtonin tuotteita käyttäessäsi nauttia muodin ja suunnittelun viimeisimmistä tuulista. Burton tuoteperheestä löytyvät lasketteluvaatteet perheen pienimmillekin. Lasten lasketteluvaatteet ovat ihanan kirkkaita ja värikkäitä. Ne ovat myös kestäviä, ja sopivat kaikkeen talviseen urheiluun. Lasten pipot ovat todella kirkkaanvärisiä, ja tyylikkäät ja värikkäät lasketteluvaatteet takaavat sen että erotat lapsesi rinteessä. Naisille Burton tarjoaa todella paljon valinnanvaraa: mallistosta löytyvät teknisesti korkealaatuiset lumilautailuhousut ja -takit. Lisäksi naisille on paljon erilaisia untuvatakkeja, liivejä, softshell-takkeja ja teknisiä alusasuja.

Burtonin muodikkaissa pipoissa on runsaasti valinnanvaraa: voit valita pipon joko katukäyttöön tai rinteeseen. Miehille on tarjolla värikkäitä ja laadukkaita lumilautailuun sopivia takkeja ja housuja. Teknisesti huippulaatuiset vaatteet sopivat niin rinteeseen kuin muuhunkin vapaa-aikaan. Miesten mallistossa on paljon erilaisia hyvännäköisiä ja värikkäitä pipoja. Burton valmistaa myös huippulaadukkaita lumilautailukenkiä, ja niistä löytyvät omat mallinsa niin naisille, miehille kuin nuorillekin. Varusteitasi varten voit valita kulutusta kestävät lumilautapussit ja laukut.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun