Vila vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Vila -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Vila -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vila -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Vila

Vila

Vila on eräs tanskalaisen Bestseller-muotikonsernin brändeistä. Vila-mallisto koostuu yksinomaan naisten vaatteista. Vila korostaa naisellisuutta: sitä heijastavat muun muassa hienovarainen leikkaus ja hienot painokuviot kankaassa. Naisellisuus korostuukin kaikissa Vila-vaatteiden yksityiskohdissa. Vila pyrkii olemaan kohtuuhintainen vaatemerkki mutta silti pysyttelemään trendien kärjessä. Vila-vaatteiden suunnittelussa korostetaan myös joustavuutta: Vila-vaatteita voi yhdistellä vapaasti kokonaisvaikutelman silti kärsimättä. Vila-vaatevalikoima ei pyri herättämään huomiota riemunkirjavilla väreillä: useimpia vaatemalleja valmistetaan vain yhdessä värissä. Vila suosii varmoja klassikkovärejä kuten mustaa, harmaan eri sävyjä sekä valkoista.

Vila-valikoimasta löytyy vaatteita sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin. Arkikäyttöön Vila tarjoaa paljon erilaisia housuja, takkeja, puseroita, toppeja, mekkoja, hameita sekä muita vaatteita ja asusteita. Vilan päällystakeista löytyy klassisia naisellisia malleja, jotka eivät joudu tyylinsä puolesta häpeämään minkään Euroopan suurkaupungin kadulla. Vila tarjoaa naisille muun muassa farkkuja, shortseja, leggingsejä ja pyton-housuja. Näistä löytyy muista Vilan vaatteista poiketen myös räikeämpiä värejä kokonaisvaikutelmaa piristämään. Vilan paita- ja toppivalikoimasta löytyy tyylikkäitä valkoisia paitoja, jotka sopivat esimerkiksi toimistokäyttöön sekä räväkämpiä toppeja vaikkapa yökerhoon päälle laitettavaksi. Vilan neuletopit taas ovat mukavan rentoja arjen oloasuja, mutta niissä on myös tarpeeksi tyyliä tilaisuuksiin, joissa sitä vaaditaan. Vauhdikkaisiin iltamenoihin Vila tarjoaa paljon erilaisia pikkumustia, mekkoja ja iltapukuja, joista löytyy sopivia kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Vilan asustevalikoima sisältää paljon erilaisia asusteita kuten huiveja, päähineitä ja käsineitä, kaikki tyyliltään yhteensopivia muiden Vila-vaatteiden kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun