Vero Moda vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, Defshop edustavat Vero Moda -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Vero Moda -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vero Moda -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Vero Moda

Vero Moda

Vero Moda on eräs tanskalaisen Bestseller-muotikonsernin brändeistä. Vero Moda -vaatteet esiteltiin markkinoille vuonna 1989, ja niistä tuli nopeasti suosittuja ympäri maailmaa. Myös Suomessa Vero Moda on ollut tunnettu jo yli 20 vuoden ajan. Vero Moda -vaatteet on suunnattu nuorille, muotitietoisille naisille, jotka eivät halua maksaa vaatteistaan liikaa. Niinpä Vero Moda tarjoaa kokoelman trendikkäitä mutta silti edullisia naistenvaatteita. Vero Modan vaatevalikoima koostuu kolmesta eri tuotelinjasta: Vero Moda, Vero Moda Very ja Vero Moda Intimates. Vero Moda -tuotelinja käsittää laajan valikoiman vaatteita mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin. Vero Moda -tuotelinjasta löytyy hameita, mekkoja, iltapukuja, takkeja, jakkuja, housuja, hameita, farkkuja ja erilaisia paitoja. Niitä löytyvät sopivat vaatteet niin rentoon arkipukeutumiseen, vapaa-aikaan kuin myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Vero Moda -vaatteita täydentämään löytyy luonnollisesti laaja valikoima asusteita kuten huiveja, vöitä, laukkuja, päähineitä ja käsineitä.

Vero Moda Very on Vero Modan luksusmallisto, jossa on muun muassa käytetty erittäin korkealaatuisia materiaaleja. Näin Vero Moda Very -vaatteet ovat muita Vero Moda -tuotteita kalliimpia, mutta kuitenkin paljon edullisempia kuin varsinaiset ylellisyysmerkit. Vero Moda Very -tuotelinja sisältää muun muassa erittäin tyylikkäitä ja muodikkaita paitoja, liivejä, hameita, housuja sekä ilta- ja biletyspukuja. Näillä tekee sävähdyttävän vaikutuksen niin arjessa kuin juhlassakin.

Vero Moda Intimates -tuotelinja sisältää laajan valikoiman erilaisia alusvaatteita kuten rintaliivejä, bodeja ja alushousuja mukavista arkialusvaatteista seksikkäisiin designeihin.

Vero Moda mainos

Vero Modan lyhyessä mainoksessa kevät 2014 catwalkilla.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun