Vans vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Vans -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Vans -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vans -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 13 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Vans

Vans

Vans on Kaliforniasta kotoisin oleva nuorisokulttuuribrändi. Vans tuli tunnetuksi alunperin urheilukenkien valmistajana, mutta on sittemmin laajentunut myös vaatteisiin ja asusteisiin. Vans pyrkii herättämään mielikuvia nuoruuden vapaudesta ja huolettomuudesta sekä rohkeudesta ja itseilmaisusta. Vans-mallisto kattaa kenkiä ja vaatteita mm. rullalautailuun, surffaukseen, rinteeseen ja pyöräurheiluun. Mutta Vans-vaatteet ja kengät sopivat myös rentoon arkikäyttöön. Ne ovat todellakin katu-uskottavia! Valtaosa Vans-vaatteista ja jalkineista on suunniteltu miehille, mutta malleja löytyy myös naisille ja lapsille.

Vansin rullalautailuun suunniteltu vaate- ja jalkinemallisto on tehty yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa. Vans-jalkineista löytyy sopivat kaikentasoisille rullalautailijoille ja sellaisen katumuodin ystäville, joka heijastaa skeittaamiseen kuuluvaa elämänasennetta. Tyyleiltään ja väreiltään nämä kengät korostavat klassista coolia. Skeittareille Vans tarjoaa myös shortseja, farkkuja, huppareita ja paljon muita vaatteita ja asusteita, joilla on paikkansa niin laudan päällä kuin rennossa kadulla oleskelussakin. Vans tarjoaa surffareille laajaa asiantuntemusta ja pettämätöntä tyylitajua edustavan kokoelman jalkineita. Koko jalan peittäviä surffauskenkiä sekä surffaussandaaleja löytyy Vans-valikoimasta niin miehille kuin naisillekin. Niiden pirteät värit ja kuvioinnit heijastavat lämpimien merien pirteää rantaelämää.

Vans Snow -mallisto tarjoaa laadukkaita ja tyylikkäitä monoja lumilautailuun. Niiden suunnittelu perustuu kokeneiden lautailijoiden asiantuntemukseen. Monoja on eri malleja sekä miehille, naisille että lapsille. Valikoimasta löytyy myös erilaisia sukkia näiden monojen kanssa käytettäviksi. Vans tarjoaa myös erikoiskenkiä mm. BMX-pyöräilyyn ja motocrossiin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun