Vagabond vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Vagabond -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Vagabond -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Vagabond -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Vagabond

Vagabond

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka nousi maailmanmaineeseen 1990-luvulla. Vagabond tarkoittaa monessa eri kielessä kulkuria tai muutoin vain yhteiskunnan normeihin tietoisesti sopeutumatonta yksilöä. Vagabond-merkki pyrkiikin herättämään mielikuvia itsenäisyydestä ja muiden mielipiteistä piittaamattomasta, vapaasta asenteesta. Vagabond-kengillä voi kulkea maailman ääriin tai yrityksen omien sanojen mukaan ”matkalle omaan itseensä”.

Vagabond tarjoaa kenkiä sekä miehille että naisille. Vagabondin miesten mallisto käsittää nilkkureita sekä tavallisia puolikenkiä. Niistä löytyy malleja tavanomaiseen katukäyttöön sekä myös hieman arvokkaampiin tilaisuuksiin. Tyypillisimmillään miesten Vagabond-kengät ovat kuitenkin tavallisessa rennossa pukeutumisessa tai korkeintaan osana smart casual –tyyliä. Vagabondin miesten kenkien värivalikoima keskittyy klassiseen mustaan sekä ruskean eri sävyihin. Vagabond-kengät pyrkivät korostamaan vapaata sielua tyylinsä eikä tarkoituksellisen räikeiden värien kautta. Näin Vagabond-jalkineita hyvin yhdistellä kaikenlaisten vaatteiden kanssa.

Naisten Vagabond-kokoelma noudattaa samaa perusfilosofiaa kuin miestenkin mallisto. Naisille Vagabond tarjoaa sekä rentoja arkikenkiä että myös arvokkaampiin tilaisuuksiin sopivia kenkiä. Esimerkiksi naisten Vagabond-saappaat sopivat hyvin tyylikkääseen arkikäyttöön. Naisille Vagabond-saappaita löytyy sekä erittäin pitkävartisina että lyhytvartisempina. Vagabond tarjoaa myös laajan valikoiman erilaisia nilkkureita. Vagabondilta löytyy myös paljon esimerkiksi toimistokäyttöön ja edustustilaisuuksiin sopivia naisten kenkiä. Vagabond-valikoima käsittää myös korkokenkiä ja avokkaita, joita voi käyttää yhdessä iltapuvun kanssa. Naisten Vagabond-kenkien värivalikoima on miesten mallistoa laajempi: siitä löytyy myös pirteitä värejä kuten sinistä, punaista ja lilaa. Vagabond tarjoaa myös paljon erilaisia asusteita, kuten käsineitä ja käsilaukkuja.

Vagabond mainos

Vagabondin mainoksessa kevään ja kesän 2013 uutuudet ja suosikit.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun