Under Armour vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, JD Sports edustavat Under Armour -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Under Armour -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Under Armour -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Under Armour

Under Armour

Under Armour on amerikkalainen urheiluvaatebrändi. Under Armour tarjoaa urheiluvaatteita ja -jalkineita miehille, naisille ja nuorille. Under Armour tarjoaa ensinnäkin yleiseen kuntoiluun ja rentoon olemiseen sopivia vaatteita kuten päällysvaatteita, t-paitoja, poolopaitoja ja shortseja. Lisäksi on tarjolla erityisesti tiettyihin urheilulajeihin tarkoitettuja vaatteita ja jalkineita. Niinpä Under Armourin valikoimista löytyy täydellinen varustus mm. juoksuun, kuntosalille, koripalloon ja jalkapalloon.

Under Armour tarjoaa myös useita vaatesarjoja, joissa korostuu tietty teema. Esimerkiksi Tough Mudder -sarja koostuu vaatteista, jotka materiaaliensa, leikkauksensa ja henkensä puolesta on suunniteltu kaikkein vaativimpiin urheilukoitoksiin, joita maa päällään kantaa, kuten vaikkapa maratonjuoksuun. Tough Mudder -sarja käsittää muun muassa tyylikkäitä ja toimivia, voittajan asennetta heijastavia t-paitoja.

UA Green on vaatesarja, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista. Muovipulloista on tehty kuitua, josta puolestaan on kudottu kangasta. Tällainen kangas tuntuu iholla yllättävän mukavalta, ja tällaisesta kankaasta tehty vaate kuivuu erittäin nopeasti. UA Green -tuoteperhe käsittää muun muassa t-paitoja ja shortseja sekä miehille että naisille.

Under Armour tuottaa myös useita vaatesarjoja, joiden tuotosta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Esimerkkinä niistä on Power in Pink hyväntekeväisyyssarja, josta saaduista tuloista osa lahjoitetaan rintasyövän vastaiseen taisteluun. Tämä valikoima käsittää vaatteita ja asusteita sekä naisille että miehille. Power in Pink -kokoelmasta löytyy muun muassa miehille poolopaitoja ja jalkapallo- ja juoksukenkiä sekä naisille leggingsejä ja otsapantoja.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

M295
Under Armour-tuotteet ovat todella hyviä, ja näitä uskaltaa suositella! Treenipaitoja löytyy moneen lähtöön, itse suosin fit-mallia. Paidat (ja printit) kestäneet loistavasti pesua ja käyttöä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun