UGG Australia vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat UGG Australia -vaatteita. Näet kaikki sivujemme UGG Australia -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan UGG Australia -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

UGG Australia

UGG Australia

UGG Australia on amerikkalainen kenkämerkki, joka tarjoaa rentoja nahkajalkineita naisille, miehille ja lapsille. Australiaa niissä edustaa lähinnä tuolle maalle ominainen tärkeilemättömyys sekä materiaali. Australia on tunnettu muun muassa lampaistaan, ja UGG Australia pyrkii käyttämään jalkineissaan kaikkein korkealaatuisinta Twinface-lampaannahkaa, jossa on jäljellä lampaan villa. UGG Australia -jalkineissa nahan paljas puoli muodostaa tyylikkään ja säitä kestävän ulkopinnan, ja villa on käännetty sisäpuolelle, jossa se lämmittää ja tuntuu mukavalta.

Naisille UGG Australia tarjoaa ensinnäkin laajan valikoiman saappaita. Näitä on sekä pitkä- että lyhytvartisia. Jälkimmäisistä monia malleja voitaisiin suomalaisittain kutsua vaikkapa töppösiksi. Jälkimmäisiin kuuluukin UGG Australia -klassikkomalli, joka on muodoltaan pelkistetyn tyylikäs ja talvisäissä lämmin ja miellyttävä. Tätä on saatavissa useissa lampaannahkaan hyvin sopivissa väreissä, hillityistä pirteisiin sävyihin. UGG Australia tarjoaa naisille myös neulepäällysteisiä saappaita. Sisäkäyttöön UGG Australia -mallistosta löytyy muun muassa lämpimiä tohveleita. Kesäisempiin olosuhteisiin UGG Australia tarjoaa erilaisia sandaaleja ja avokkaita. Materiaaleina niissä on käytetty muun muassa denimiä, joka lämpimissä olosuhteissa voi tuntua nahkaa mukavammalta.

UGG Australia tarjoaa miehille oman version klassikkomallistaan. Lisäksi UGG Australian miesten mallistosta löytyy klassisen tyylikkäitä nauhallisia varsikenkiä. Monet näistä malleista ovat vedenpitäviä, joten ne sopivat kaikkiin säihin, jopa perisuomalaiseen loskakeliin. Ne ovatkin toimivia jalkineita niin kaduille kuin ulkoiluunkin.

Lapsille UGG Australian valikoimista löytyy pieniä versioita UGG Australia -malleista, joita on lisäksi saatavilla lapsia miellyttävissä pirteissä väreissä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun