Triumph vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Timarco, Zalando edustavat Triumph -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Triumph -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Triumph -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Triumph

Triumph

Triumph on maailman tunnetuin alusvaatemerkki. Triumph tarjoaa alusvaatteita ja uima-asuja naisille ja miehille. Triumph käsittää useita alabrändejä, mutta klassinen Triumph-mallisto on se, joka useimmille tulee tästä tuotemerkistä mieleen. Naisille Triumph tarjoaa ennen kaikkea klassisia, romanttisen vietteleviä alusvaatteita kuten rintaliivejä, bodeja, korsetteja, lahkeellisia alushousuja ja pikkuhousuja. Triumph-mallisto käsittää myös alusvaatteita, jotka auttavat muotoilemaan vartaloa. Näitä ovat mm. Sleek Sensation -alusvaatteet, jotka pitävät vatsan ja reidet hoikannäköisinä. Myös Triumph Essence -mallisto noudattaa klassisia ja romanttisia linjoja. Siitä löytyy paljon erilaisia rintaliivejä ja alushousuja. Värit vaihtelevat viettelevän mustasta klassiseen beigeen. Triumph Essence -mallistosta löytyy myös vartaloa muotoileva Sculpting Essence -alusvaatesarja. Sculpting Essence luo vartalolle nimensä mukaisesti veistosmaisia muotoja ja vie näin askeleen lähemmäksi antiikin jumaluutta.

Triumphin Triaction-alusvaatesarja on tarkoitettu liikuntaan ja urheiluun. Sen pääosassa ovat urheiluun nimenomaisesti suunnitellut rintaliivit. Triaction-rintaliivejä on tarjolla neljälle eri aktiviteettitasolle: Low, joka sopii kevyeen voimisteluun; Medium, joka sopii vaikkapa sauvakävelyyn ja lenkkeilyyn; High, joka sopii esimerkiksi tennikseen ja squashiin; sekä Extreme kaikkein vaativimpaan urheiluun kuten pikajuoksuun. Miss Triumph -alusvaatesarja on tarkoitettu nuorille naisille, jotka haluavat mukavia ja tyylikkäitä mutta hinnoiltaan hieman edullisempia alusvaatteita. Miss Triumph -sarja käsittääkin kaikki tarpeelliset alusvaatteet arkikäyttöön, kuten rintaliivit ja alushousut.

Triumphilta löytyy myös alusvaatteita erikoistarkoituksiin kuten imettäville äideille sekä hääpuvun kanssa käytettäviksi.

Triumph mainos

Triumph mainosvideo vuodelta 2013.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun