Tommy Hilfiger vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, Defshop edustavat Tommy Hilfiger -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Tommy Hilfiger -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tommy Hilfiger -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on amerikkalainen vaatemerkki, jonka tuotteet edustavat perinteistä amerikkalaista rentoutta ja tyyliä. Tommy Hilfiger tarjoaa eri tuotelinjoja miehille, naisille ja lapsille. Hinnoiltaan Tommy Hilfiger kuuluu ylempään keskiluokkaan. Klassinen Tommy Hilfiger -mallisto on tarkoitettu 25–45-vuotiaille miehille ja naisille. Valikoima käsittää perusamerikkalaisiksi luonnehdittuja vaatteita, jotka sopivat niin ulkoiluun, urheiluun kuin rennoiksi katuvaatteiksikin. Näitä ovat mm. erilaiset housut, hameet, takit, villapaidat, kauluspaidat sekä niiden kanssa yhteensopivat asusteet kuten vyöt, käsineet ja laukut. Tommy Hilfiger -valikoimasta löytyy myös tähän tyyliin sopivia kävelykenkiä. Tommy Hilfigerin miestenvaatteiden malliston tyypillinen käyttäjä on ”outdoor gent” eli rento herrasmies. Naisille Tommy Hilfiger tarjoaa paljon erilaisia mallistoja, jotka tuovat mieleen vaikkapa kävelyn talvisella rannalla, purjehduksen tai muun reippaan ajanvietteen, tyylistä tinkimättä.

Hilfiger Denim -mallisto käsittää farkkuja ja niiden kanssa yhteensopivia vaatteita ja asusteita 18–28-vuotiaille. Hilfiger Denim -vaatteet seuraavat jopa viimeisimpiä muotivirtauksia, toisin kuin Tommy Hilfiger -mallisto. Farkkujen lisäksi Hilfiger Denim -mallisto tarjoaa shortseja sekä naisille hameita. Lisäksi mallistosta löytyy paljon erilaisia villapaitoja, kauluspaitoja, huppareita ja asusteita, jotka sopivat yhteen edellä mainittujen kanssa. Valikoimaan kuuluu myös tennareita ja muita rentoja jalkineita.

Lapsille Tommy Hilfiger tarjoaa vaatteita, kuten takkeja, paitoja, housuja, mekkoja ja jalkineita, jotka yhdistelevät yllämainittuja tyylejä lapsille sopivissa kokoluokissa ja väreissä. Tommy Hilfigerin nimellä myydään nykyään myös kodintekstiilejä ja paljon muita muotituotteita.

Tommy Hilfiger mainos

Tommy Hilfiger esittelyvideo inspiraation lähteistä ja suunnittelun ideasta. 

Tommy Hilfiger liittyvät uutiset

.Tommy Hilfiger: Muoti merkitsee naiselle enemmän kuin miehelle

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun