Timberland vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, JD Sports edustavat Timberland -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Timberland -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Timberland -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 12 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Timberland

Timberland

Timberland on amerikkalainen vaatemerkki, joka tarjoaa ulkoilu- ja urheiluvaatteita ja -jalkineita miehille, naisille ja lapsille. Timberland kuvailee tuotefilosofiaansa vapaasti käännettynä näin: ”Haluamme varustaa ihmiset sellaisilla vaatteilla ja jalkineilla, jotta he kykenevät saavuttamaan sen mitä haluavat ja muuttamaan maailmaa.” Timberland-tuotemerkki tuli markkinoille vuonna 1973, ja pitkään yritys oli erikoistunut valmistamaan ja myymään vain jalkineita. Vaatteet tulivat valikoimaan 1990-luvulla.

Timberland-jalkinevalikoimassa ovat tukevat varsikengät pääosassa. Timberland oli eräs maailman ensimmäisiä vedenpitävien jalkineiden valmistajia, ja täten Timberland-jalkineita arvostavat eritoten aktiiviset ulkoilijat. Timberlandilla on laaja mallisto ulkoilu- ja vaellushenkisiä varsikenkiä miehille, naisille ja lapsille, pikkuvauvoista teineihin. Timberland-varsikengät ovat mukavia ja tyylikkäitä käyttää niin metsäpoluilla kuin kaupungin kaduillakin. Timberland-jalkinevalikoima käsittää myös tavallisia kävelykenkiä ja purjehduskenkiä, jotka ovat tyylikkäitä ja mukavia arkikäytössä. Näitä Timberland-kenkiä on tarjolla runsas valikoima niin miehille kuin naisillekin. Naisille Timberland tarjoaa myös avokkaita sekä korkeakorkoisia sandaaleja.

Timberland tarjoaa laajan valikoiman ulkoilu- ja vaellushenkisiä päällystakkeja miehille, naisille ja lapsille. Monet mallit ovat myös vedenpitäviä, joten niitä voi todellakin käyttää kaikilla keleillä. Ne sopivat niin tavalliseen katukäyttöön kuin ulkoiluun ja vaativissa oloissa retkeilyynkin. Näiden takkien kanssa yhteensopivia housuja, niin farkkuja, cargo-housuja, chinoja kuin sortsejakin, Timberland tarjoaa niinikään laajan valikoiman. Rennot kauluspaidat ja t-paidat kuuluvat niinikään Timberland-mallistoon. Lisäksi Timberland tarjoaa paljon erilaisia asusteita kuten lakkeja, käsineitä, vöitä, lompakoita ja laukkuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun