Bronx vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat Bronx -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bronx -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bronx -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Bronx

Bronx

Bronx on katumuotia nuorille ja nuorekkaille. Vaatemerkki on saanut vaikutteita New Yorkin kaduilta, ja se tuottaa uskottavaa katumuotia. Sillä on erilaiset mallistot: ne ovat nimeltään hip-hop, sport ja worker. Bronx on saanut vaikutteita eri musiikkityyleistä kuten hip-hopista ja rapista. Miehille on paljon erilaisia hyvännäköisiä mustia ja värikkäitä huppareita, ja monissa on jokin kuva tai merkin logo on edessä. Mallistossa on myös lumilautailuun sopivia takkeja, jotka on suunniteltu erityisesti näyttämään katu-uskottavilta rinteessäkin.

Miesten takeissa on paljon erilaisia malleja farkkutakkeja, windbreaker-malleja ja ohuempia talvitakkeja. Bronx collegepaidat ovat hyvännäköisiä, ja niitä löytyy monissa eri väreissä. T-paidat ovat hihattomia, lyhythihaisia tai pitkähihaisia, ja niissä on monta eri värivaihtoehtoa sekä todella erikoisia, cooleja kuvioita ja printtejä. Bronx farkut ovat suosittuja niiden hyvän istuvuuden ja laajan mallistonsa ansiosta. Farkkuja löytyy kaikissa eri värivaihtoehdoissa tummasta vaaleaan.Farkkumallisto on toimiva ja malleista jokainen mies löytää itselleen sopivat.

Bronxilla on myös suosittuja sweat pantseja logolla tai ilman. Kesäksi löytyy shortseja sekä myös pidempiä shortseja, joissa on vetoketjulla irrotettavat lahkeet. Shortseja on farkkumallisena sekä canvas-kankaasta useaa eri väriä tummasta vaaleaan. Bronx pipot ovat värikkäitä ja haluttuja sekä sopivat päähän niin kesällä kuin talvellakin. Pipoja ovat ohutta materiaalia joita voi käyttää sisälläkin, ja paksummat mallit sopivat hyvin lumilautailuun. Bronxin mallistossa on myös paljon erilaisia lippiksiä ja vöitä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun