Tiger of Sweden vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Tiger of Sweden -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Tiger of Sweden -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tiger of Sweden -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden

Tiger of Sweden on ollut Suomessa varsin vähän tunnettu ruotsalainen vaatebrändi, mutta merkillä on yli satavuotias historia miesten vaatettajana, ja uusi nouseva maine myös naistenvaatteiden valmistajana. Uuteen kukoistukseen Tiger of Sweden nousi 1990-luvulla”viemällä miestenpuvun pankkisaleista ulos kadulle.” Tiger of Swedenin mallistossa keskeisessä asemassa ovatkin puvuntakit, jotka on nimenomaan suunniteltu käytettäviksi rennoissa yhteyksissä, farkkujen kanssa ja ilman solmiota. Tiger of Sweden on uuden tulemisensa myötä myös panostanut laatuun ja valmistusolosuhteisiin entistä enemmän, ja tekee yhteistyötä maailman johtavien kangasvalmistajien kanssa. Niinpä Tiger of Swedenin vaatteet ovat verraten kalliita: yksittäisten vaatekappaleiden hinnat lasketaan useissa sadoissa euroissa.

Tiger of Swedenin miestenvaatteiden valikoima käsittää nykyään pukujen ja takkien lisäksi myös farkkuja ja jalkineita. Niinpä laatutietoinen kuluttaja voi rakentaa itselleen täydellisen asukokonaisuuden Tiger of Swedenin tyyliin. Naisten vaatteet tulivat Tiger of Swedenin ohjelmaan 1990-luvulla, ja tänä päivänä Tiger of Sweden tarjoaa tarkkaan harkitun valikoiman leikkaukseltaan teräviä, skandinaavista minimalismia edustavia mutta väreiltään pirteitä naisten paitoja, housuja, hameita, takkeja ja iltapukuja. Tiger of Swedenin naisten jalkinevalikoima tarjoaa rohkeaa designia ja niinikään pirteitä värejä, joista löytyy sopivat kaikenlaisten Tiger of Sweden -vaatteiden kanssa käytettäviksi, kaikenlaisilla keleillä. Tiger of Sweden tarjoaa naisille myös paljon erilaisia asusteita, kuten käsilaukkuja, olkalaukkuja, lompakoita ja huiveja, jotka ovat luonnollisesti tyyliltään yhteensopivia Tiger of Sweden -vaatemalliston kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun