Ted Baker vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Stockmann edustavat Ted Baker -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ted Baker -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ted Baker -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ted Baker

Ted Baker

Ted Baker on brittiläinen muotibrändi, joka pyrkii tarjoamaan kaikenlaisia vaatteita ja asusteita miehille, naisille ja lapsille. Ensimmäinen Ted Baker -kauppa avattiin niinkin äskettäin kuin vuonna 1988 Glasgow’ssa, mutta brändi on sittemmin levinnyt nopeasti ympäri maailman. Hintatasoltaan Ted Bakeria on pidettävä hieman keskihintaista kalliimpana brändinä. Miehille Ted Baker tarjoaa vaatteita arjesta juhlaan. Ted Bakerilta löytyy esimerkiksi kaikenlaisia paitoja, kuten rentoja t-paitoja ja poolopaitoja arkikäyttöön sekä myös puvun kanssa tai osana smart casual -pukeutumista käytettäviä kauluspaitoja. Ted Baker tarjoaa laajan valikoiman bleisereitä, muita irtotakkeja ja tyylikkäitä housuja, joista voi rakentaa mieleisiään smart casual -yhdistelmiä. Myös tyylikkäitä pukuja työhön ja juhlaan löytyy Ted Bakerin valikoimista. Ted Bakerin miesten kenkävalikoima sisältää useita klassisia ja suosittuja malleja pukukengistä purjehduskenkiin ja varsikenkiin.

Ted Bakerin valikoimasta löytyy myös paljon erilaisia asusteita miehille, kuten solmioita, kalvosinnappeja, vöitä, lompakoita ja erilaisia laukkuja. Naisille Ted Baker tarjoaa niinikään paljon erilaisia vaatteita sekä arkeen että juhlaan. Ted Bakerin naisten valikoimasta löytyvät niin mekot kuin hameet ja iltapuvutkin. Ted Bakerin naisten valikoima käsittää myös paljon erilaisia päällystakkeja, farkkuja ja muita housuja. Myös naisten uimapukuja löytyy Ted Bakerin valikoimista. Ted Bakerin naisten kenkävalikoima on hyvin monipuolinen ja sisältää sekä hillitympiä ja käytännöllisiä arki- ja toimistokäyttöön sopivia kenkiä että räväkämpiä juhlakenkiä. Luonnollisesti Ted Bakerilta löytyy myös paljon naisten asusteita. Lapsille Ted Baker on luonut omat Teddy Boy ja Ted Girl -mallistot.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun