Tamaris vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Tamaris -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Tamaris -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Tamaris -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Tamaris

Tamaris

Tamaris on eurooppalainen muotikenkämerkki, joka tarjoaa paljon erilaisia tyylijalkineita naisille. Se on saksalaisen Wortmann-yhtiön omistama, ja kotimaassaan Tamaris on eräs suosituimmista naisten kenkämerkeistä. Tamaris pyrkii tarjoamaan sekä viimeisen muodin mukaisia että klassisen tyylikkäitä kenkiä kaikenikäisille naisille. Näissä on käytetty useita Wortmannin itse kehittämiä teknologioita, kuten AntiShokk, joka on eräänlainen iskunvaimennusjärjestelmä kenkien koroissa.

Hinnoiltaan Tamaris-kengät asettuvat edullisten ja keskihintaisten jalkineiden joukkoon. Tamaris-peruskokoelma käsittää pääasiallisesti nahasta valmistettuja kenkiä, joita löytyy useissa eri hillityissä tyyleissä arkikäyttöön, toimistoon sekä myös arvokkaampaa asua vaativiin tilaisuuksiin. Tästä kokoelmasta löytyy vaikkapa tavallisia, hillityn matalakorkoisia käyttökenkiä, jotka sopivat jalkaan vaikkapa töihin mentäessä. Lisäksi Tamaris-peruskokoelmasta löytyy kevyitä ballerinoja sekä tyylikkäitä korkokenkiä ja muita juhlakenkiä. Talvisiin keleihin Tamaris-valikoimasta löytyy vaikkapa saapikkaita ja nilkkureita. Tamaris Trend -tuotelinja taas sisältää viimeisimpiä muotivirtauksia henkiviä design-kenkiä, jotka vetoavat erityisesti nuorempiin naisiin. Tähän tuoteperheeseen kuuluvat korkeat korot, huomiota herättävät värit ja kuviot sekä rohkea edelläkävijämuotoilu. Tamaris Trend -kengät valitaan todellakin silloin, kun halutaan osoittaa olevansa uusien trendien kärjessä. Tamaris Active -tuotelinja puolestaan käsittää kenkiä aktiiviseen ulkoiluun ja liikuntaan. Tamaris-tuoteperhe sisältää myös nimenomaan Tamaris-kengille suunniteltuja tarvikkeita ja hoitoaineita. Näitä ovat esimerkiksi kenkäpuut, nahanhoitoaineet ja pohjalliset. Tamaris tarjoaa myös erilaisia olka- ja käsilaukkuja, joiden laajasta malli- ja värivalikoimasta löytyy useimpien Tamaris-kenkien kanssa yhteensopiva laukku.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun