Swedish Hasbeens vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando edustavat Swedish Hasbeens -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Swedish Hasbeens -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Swedish Hasbeens -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Swedish Hasbeens

Swedish Hasbeens

Swedish Hasbeens on ruotsalainen kenkämerkki, joka perustaa tuotantonsa Ruotsin vanhan kenkäteollisuuden valmistusmenetelmiin, eli aikaan ennen Kiina-ilmiötä. Yrityksen nimi tuleekin menneisyyteen viittaavasta englanninkielen ilmaisusta ”has been.” Swedish Hasbeens on yrityksenä vasta muutaman vuoden vanha, mutta se on nyt Ruotsin nopeimmin kasvavia muotibrändejä. Swedish Hasbeens -kengät valmistetaan käsityönä luonnonmateriaaleista, kuten aidosta nahasta, puusta ja luonnonkumista. Näin ne eivät kuulu markkinoiden halvimpien kenkien joukkoon, ja Swedish Hasbeens -kenkien ostajan on myös varauduttava näiden materiaalien luonnolliseen värjäytymiseen ja kulumiseen. Valtaosa Swedish Hasbeensin valikoimasta on suunniteltu naisille. Näitä naistenkenkiä ovat mm. nilkkurit, korkokengät ja saappaat.

Myös Swedish Hasbeens -kenkien tyyli on menneiltä vuosikymmeniltä, ja tänä päivänä Swedish Hasbeens -kengät sopivatkin kaikenlaiseen arkikäyttöön, niin osaksi katumuotia kuin ulkoiluunkin. Miehille Swedish Hasbeens tarjoaa myös erilaisia katu- ja ulkoilukenkiä kuten varsikenkiä ja saappaita, sandaaleja ja erikoiskenkiä kuten klassista tyyliä noudattavia keilailukenkiä. Lapsille Swedish Hasbeens -valikoimasta löytyy erilaisia sandaaleja, lasten suosimissa pirteissä väreissä. Swedish Hasbeens valmistaa myös erilaisia asusteita, jotka ovat materiaaliltaan ja tyyliltään yhteensopivia Swedish Hasbeens -kenkien kanssa. Swedish Hasbeens -vöitä on useita eri malleja ja värejä, ja niitä löytyy täydentämään niin hillittyä kuin räväkämpääkin pukeutumista. Swedish Hasbeens tarjoaa myös useita erilaisia laukkuja, niin tavanomaisia perinteisen tyylin mukaisia naisten käsilaukkuja kuin myös tarvikelaukkuja, retkilaukkuja sekä keilailu- ja tennisvarustelaukkuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun