Sorel vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, JD Sports edustavat Sorel -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Sorel -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sorel -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sorel

Sorel

Sorel on kanadalainen talvikenkiin erikoistunut tuotemerkki. Tuotemerkin valikoimissa on myös muita jalkineita sekä lämmittäviä irtovuoria kenkiin. Sorelin tuotteet ovat suosittuja erityisesti maapallon kylmillä alueilla hyvän laatunsa, kestävyytensä ja lämpöisyytensä ansiosta. Tuotteissa käytetään materiaaleina muun muassa villaa, huopaa ja hyvälaatuista nahkaa. Sorelin talvikengät on suunniteltu arktisiin ja koviin olosuhteisiin, kuten tuotemerkin logossa oleva jääkarhukin osoittaa. Ne soveltuvat kuitenkin myös normaaliin arkiseen käyttöön tyylikkyytensä ja modernin ilmeensä ansiosta. Sorel-tuotteita on valmistettu vuodesta 1962 lähtien, minkä ansiosta niiden ominaisuudet on pystytty hiomaan huippuunsa.

Sorel valmistaa kenkiä sekä naisille, miehille että lapsille. Naisille on tarjolla saapikkaita, matalakorkoisia kenkiä, tohveleita ja irtovuoria. Pienimmät naisten kengät ovat kooltaan 36 ja isoimmat 46, ja hinnat vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta muutamiin satoihin euroihin. Miesten valikoimiin puolestaan kuuluu saapikkaita, Oxford-kenkiä, lenkkitossuja, tohveleita ja irtovuoria. Isoimmat miesten kengät ovat kooltaan noin 50, ja hinnat vaihtelevat parista kymmenestä eurosta noin 500 euroon. Lapsille Sorel tarjoaa saapikkaita ja tohveleita. Näitä molempia on tarjolla sekä tytöille että pojille. Lasten kenkiä on saatavissa kokoon 38 asti, ja hinnat vaihtelevat muutamasta kymmenestä eurosta vajaaseen pariinsataan euroon.

Sorel-tuotteet tunnetaan ympäri maailman. Tuotteita jälleenmyydään Euroopassa 21 valtiossa, Aasiassa 3 valtiossa, Lähi-idässä 2 valtiossa sekä Kanadassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Chilessä. Tuotteita on saatavissa sekä perinteisistä kenkäkaupoista että Internetin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun