Sloggi vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Timarco, Zalando edustavat Sloggi -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Sloggi -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sloggi -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sloggi

Sloggi

Sloggi on eräs maailman tunnetuimpia alusvaatebrändejä. Se on osa kansainvälistä Triumph-alusvaatekonsernia. Sloggi-merkin alla pyritään tuottamaan mukavia ja käytännöllisiä mutta silti tyylikkäitä alusvaatteita. Romanttiset hepeneet eivät kuulu Sloggi-valikoimaan, vaan niitä tarjoavat muut Triumph-ryhmän brändit. Sloggilta löytyy toki malleja joissa on ripaus pitsiä, mutta mukavuus on näissäkin pääosassa. Sloggi-alusvaatteita on tarjolla sekä naisille että miehille. Sloggi-alusvaatteissa on käytetty sekä keino- että luonnonmateriaaleja, riippuen siitä mikä kuhunkin vaatekappaleeseen on katsottu tarkoituksenmukaisimmaksi.

Naisten Sloggi-alusvaatevalikoima tarjoaa ensinnäkin laajan valikoiman erilaisia rintaliivejä, niin tavallisia topattuja kuin push-up-liivejäkin. Naisille Sloggi tarjoaa myös Invisible but Colourful -kokoelman alusvaatteita, jotka eivät näy päällysvaatteiden alta. Esimerkiksi tämän sarjan mustien alusvaatteiden pitäisi olla mahdollisimman huomaamattomia päällysvaatteiden läpi. Sloggin naisten alushousuvalikoima kattaa perusmalliset bokserit ja pikkuhousut. Naisten Sloggi-alusvaatteiden värivalikoima koostuu muutamasta yksinkertaisesta perusväristä. Miehille Sloggi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia aluspaitoja ja alushousuja. Sloggin miesten aluspaitavalikoima käsittää tavallisia hihallisia t-paitoja sekä hihattomia aluspaitoja. Sloggin miesten alushousuvalikoima sisältää erilaisia lyhyitä alushousuja, kuten boksereita eripituisilla lahkeilla sekä lahkeettomia alushousuja. Sloggi Men Sculpture on miesten alusvaatesarja, joka nimensä mukaisesti antaa miehen vartalonmuodoille veistosmaista jykevyyttä. Näillä tavallinenkin mies voi päästä askeleen lähemmäksi ”antiikin jumaluutta.” Myös Sloggin miesten alusvaatteita myydään muutamassa perusvärissä tai niiden yhdistelmissä. Sloggi-alusvaatteita, kuten miesten alushousuja, on myös mahdollista ostaa kätevissä ja edullisissa monipakkauksissa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun