Shepherd vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Shepherd -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Shepherd -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Shepherd -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Shepherd

Shepherd

Shepherd of Sweden on ruotsalainen yritys, joka valmistaa kenkiä, vaatteita, asusteita ja tuotteita kodinsisustukseen aidosta lampaannahasta ja -villasta. Shepherd of Swedenin tuotteet on suunniteltu perinteisten tyylien mukaan. Näin ollen Shepherd of Sweden ei seuraa viimeisiä trendejä, vaan luottaa perinteisiin ja laatuun. Shepherd of Sweden tarjoaa erilaisia kenkiä, vaatteita ja asusteita naisille, miehille ja lapsille. Shepherd of Swedenin naisten kenkävalikoima käsittää paljon erilaisia pitkä- ja lyhytvartisia talvisaappaita, saapikkaita, nilkkureita sekä varsikenkiä. Näiden ulkopinta on eri tavoin käsiteltyä lampaannahkaa, ja monissa malleissa nahkan villapuoli on käännetty kengän sisään. Näin Shepherd of Swedenin kengät tuntuvat mukavilta ja lämpimiltä jaloissa. Samaa valmistustapaa noudattavat myös Shepherd of Swedenin sisäkengät.

Valikoimasta löytyy naisille lämpimiä sisätossuja ja tohveleita. Shepherd of Swedenin miesten kenkävalikoima sisältää tukevia ja lämpimiä varsikenkiä, talvisaappaita sekä joitakin puolikenkämalleja. Nämä miesten kengät sopivat hyvin arkijalkineiksi sekä ulkoiluun. Myös miehille Shepherd of Sweden tarjoaa lämpimiä sisätossuja ja tohveleita. Shepherd of Swedenin lasten mallistosta löytyy niinikään lämpimiä talvisaappaita ja tossuja, joita on tarjolla myös lapsia miellyttävissä väreissä. Shepherd of Swedenin vaatevalikoima käsittää naisille suunniteltuja päällystakkeja. Shepherd of Swedenin asuste- ja tarvikevalikoimassa on tällä hetkellä lampaannahasta tehtyjä irtopohjallisia kenkiin. Kodin sisustukseen Shepherd of Sweden tarjoaa mm. lampaannahkamattoja, tyynyjä ja raheja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun