Skechers vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo, Zalando, Defshop edustavat Skechers -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Skechers -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Skechers -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Skechers

Skechers

Skechers on yhdysvaltalainen jalkinebrändi, joka on erikoistunut urheilu- ja muotijalkineisiin. Skechers tarjoaa jalkineita miehille, naisille ja lapsille. Skechers-valikoima on jaettu kahteen tuotelinjaan: Lifestyle, joka koostuu erilaisista muotijalkineista ja Performance, joka taas koostuu urheilujalkineista. Monissa Skechers-jalkineissa on käytetty edistyksellisiä materiaaleja ja teknologioita, jotka mm. eliminoivat hienhajun ja mahdollistavat mukavan käytön ilman sukkia. Samoin Skechers-jalkineissa on pyritty vähentämään jalkoihin kohdistuvaa rasitusta eri tilanteissa ja näin ehkäisemään pitkäkestoisia terveysongelmia.

Miesten Lifestyle-mallisto sisältää useita erityyppisiä kenkiä. Näistä Skechers-kengistä löytyy miehille niin katumuotia kuin arvokkaampiinkin tilaisuuksiin sopivia jalkineita, kuten esimerkiksi rentoja varsikenkiä ja puvun kanssa käytettäviksi sopivia nahkakenkiä. Skechers tarjoaa miehille myös erilaisia sandaaleja, sekä kevyitä sisä- ja rantasandaaleja että tukevampia vaellussandaaleja. Skechersin miesten jalkinevalikoima käsittää myös tukevia työkenkiä. Performance-mallisto sisältää erilaisia pyöräilyjalkineita, juoksukenkiä ja lenkkitossuja.

Naisille Skechers tarjoaa yhtä lailla laajan valikoiman jalkineita. Naisten Lifestyle-mallisto sisältää paljon erityylisiä jalkineita, joista löytyy sopivia malleja rennoiksi kävelykengiksi, toimistokäyttöön sekä edustustilaisuuksiin tai juhliin vaikkapa iltapuvun kanssa käytettäviksi. Mallistosta löytyy sekä kevyitä kesäkenkiä että Suomenkin talveen sopivia jalkineita. Kustakin mallista on tarjolla laaja värivalikoima. Skechers tarjoaa myös laajan valikoiman naisten sandaaleja joista löytyy malleja rannalle, sekä tyylikkäitä sandaaleja joita voi käyttää vaikkapa kesämekon kanssa. Skechersin valikoimista löytyy työkenkiä myös naisille. Skechers-tuotelinjat tarjoavat jalkineita myös lapsille. Mallistosta löytyy urheilujalkineita ja arkijalkineita sekä tytöille että pojille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun