Scholl vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Stockmann edustavat Scholl -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Scholl -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Scholl -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Scholl

Scholl

Scholl on jo yli sadan vuoden ajan ollut eräs maailman tunnetuimpia terveysvaikutteisten kenkien brändejä. Scholl on vuodesta 1904 lähtien pyrkinyt parantamaan ihmisten terveyttä ”jalkojen kautta.” Schollin tuotekehitys on alusta lähtien perustunut syvälliseen lääketieteelliseen ymmärtämykseen ihmisen jalasta, ja niinpä Scholl-kengät ja jalanhoitotuotteet ovat aina edustaneet alan viimeisimpiä saavutuksia. Scholl-jalkineissa onkin pyritty mahdollistamaan mahdollisimman luonnollinen kävely sellaisessa asennossa, joka ei aiheuta pitkäkestoisia rasitusvammoja jalkoihin tai selkään. Myös jalkojen suojaamiseen äkillisiltä iskuilta ja rasitukselta sekä terveen verenkierron ylläpitämiseen on Scholl-kengissä kiinnitetty huomiota.

Eri Scholl-teknologioihin kannattaakin kenkiä ostaessaan perehtyä huolellisesti, jotta osaa valita omalle terveydelleen parhaat mallit. Scholl-kenkävalikoima sisältää tänä päivänä erilaisia kenkiä ja sandaaleja sekä kuluttajille että ammattikäyttöön. Suurin osa Scholl-kengistä on suunniteltu naisille, mutta myös miehet voivat käyttää Schollin unisex-mallisia sandaaleja.

Scholl tarjoaa mm. klassista tyylikäsitystä edustavia nilkkureita, jotka sopivat käytettäviksi niin kesällä kuin talvellakin. Schollin valikoimista löytyy sopivia kenkiä myös toimistokäyttöön sekä tyylikkäiden katuvaatteiden täydennykseksi. Juhlavimpiin tilaisuuksiin sopivat käytettäviksi esimerkiksi Scholl-ballerinat. Näin jalat eivät rasitu pitkilläkään iltavastaanotoilla. Scholl-sandaalit saavuttivat kulttimaineen 1960- ja 1970-luvuilla, ja ne kuuluvat edelleen Schollin suosituimpiin tuotteisiin. Esimerkiksi ammatikseen paljon seisovat ja kävelevät työntekijät kuten siivoojat ja sairaanhoitajat ovat pitkään suosineet Scholl-sandaaleja. Scholl valmistaa myös erilaisia jalkojenhoitotuotteita kuten voiteita, kynsienhoitotuotteita, rakkolaastareita ja tukipohjallisia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun