Sand vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Sand -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Sand -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Sand -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 9 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Sand

Sand

Sand on tanskalainen muotimerkki, joka tarjoaa vaatteita miehille ja naisille. Sand-mallisto käsittää sekä ajattoman tyylikkäitä vaatteita että hieman rohkeampia muotinäkemyksiä edustavia luomuksia, joita voi käyttää sekä arjessa että juhlavammissa tilaisuuksissa. Sand-vaatteet ovat hintatasoltaan melko kalliita mutta eivät kuitenkaan varsinaisia ylellisyystuotteita.

Miehille Sand tarjoaa tarkkaan harkitun valikoiman pukuja ja bleisereitä, joita voi käyttää töissä, virallisemmissa tilaisuuksissa ja myös sellaisissa juhlissa, joissa katsotaan hyvällä hieman räväkämpää pukeutumista. Sand-bleisereiden rohkeaa kuviointia voi yhdistää erilaisiin housuihin oman makunsa ja mielikuvituksensa mukaan. Sand-päällystakkivalikoima käsittää perinteisen tyylikkäitä nahkatakkeja ja puvun ja bleiserin kanssa sopivia pitkiä takkeja. Tästä mallistosta löytyy sopivia takkeja niin kesään kuin talveenkin. Miesten paitojen suhteen Sand noudattaa myös tyyliperiaatteitaan: valikoimasta löytyy sekä ajatonta tyyliä että räväkämpiä luomuksia. Miehille Sand tarjoaa myös villapaitoja, joiden suunnittelussa hillitty näkemys on ollut vallalla. Klassiset ja hillityt muodot ovat niinikään hallitsevia Sandin miesten kenkävalikoimassa. Myös asusteita kuten vöitä ja huiveja löytyy Sandilta.

Naisille Sand tarjoaa vaihtelevan valikoiman jakkuja, bleisereitä ja päällystakkeja, joita voi yhdistellä Sand-housuihin. Näitä on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä, joten niistä voi löytää itselleen sopivia, oli sitten etsimässä räväkän pirteää päällystakkia tai hillityn asiallista bleiseriä toimistokäyttöön. Naisten Sand-villapaitojen perustyyli on hillitty, mutta niitä on saatavilla useina eri väreinä, joista löytyy myös pirteämpiä vaihtoehtoja. Sandin naistenkengät edustavat niinikään klassisia tyylikäsityksiä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun