Björn Borg vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, House of Brandon edustavat Björn Borg -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Björn Borg -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Björn Borg -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Björn Borg

Björn Borg

Björn Borg on varmasti eräs tunnetuimmista ruotsalaisista kautta aikojen. Upean tennisuran jälkeen hän siirtyi vaatebisneksen pariin, ja perusti omaa nimeänsä kantavan malliston. Monille tulee ehkä mieleen tästä nimestä alusvaatteet, mutta nykyään Björn Borg -kokoelma on todella laaja, ja sen muodikkaat ja hyvännäköiset vaatteet ovat suosittuja ympäri maailmaa. Tuotteita löytyy sekä lapsille että aikuisille, miehille ja naisille. Lapsille on tarjolla riemunkirjavia pitkiä alushousuja, legginsejä, pikkuhousuja ja sukkia todella ihanissa väreissä. Lasten mallistossa on myös pyjamia ja sukkia. Lisäksi lapsille on kenkiä, varvassandaaleja ja tytöille ballerinoja.

Naisten kokoelmassa on monenlaisia pikkuhousumalleja: minishortseja, hotpantseja, hipstereitä ja stringejä. Lisäksi on rintaliivejä arkikäyttöön, juhlakäyttöön ja urheiluun erikseen. Björn Borg naisten urheilumallistossa on t-paitoja, toppeja ja erilaisia paitoja toimivissa kuoseissa. Lisäksi naisille on paljon hyvännäköisiä shortseja, sekä lyhyitä ja pitkiä legginsejä. Naisille on myös oma kenkämallistonsa, ja sen valikoimissa on paljon erilaisia kenkiä kuten urheilukenkiä, varvassandaaleja, kiilakorkosandaaleja sekä saappaita.

Björn Borg valmistaa miehille laadukkaita alusvaatteita, ja heidän kokoelmastaan löytyvät seuraavat alusvaatemallit: boxer brief, woven boxer ja pitkät alushousut. Miehille on paljon erilaisia laadukkaita verryttelyasuja, t-paitoja, shortseja ja takkeja muodikkaissa väreissä. Björn Borgin naisten parfyymit ja miesten tuoksut ovat raikkaita ja urheilullisia. Björn Borg tuotteet sopivat koko perheelle, ja esimerkiksi laukkumallistosta löytyy laukut koko perheen käyttöön: niin kouluun, urheiluharrastuksiin kuin lomailuunkin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun