Salomon vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Salomon -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Salomon -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Salomon -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Salomon

Salomon

Salomon on eräs maailman tunnetuimpia talviurheiluvälineiden valmistajia. Suomalaisille ovat erityisen tuttuja Salomon-merkkiset laskettelusukset ja -monot. Mutta Salomon tarjoaa myös laajan valikoiman vaatteita eri talviurheilulajeihin sekä myös kesäiseen urheiluun ja ulkoiluun. Salomon-valikoimasta löytyy vaatteita lasketteluun, murtomaahiihtoon, juoksuun, vaellukseen ja vuorikiipeilyyn niin miehille, naisille kuin lapsille. Salomon vaatettaa laskettelijan todellakin kiireestä kantapäähän. Tuttuja Salomon-monoja on saatavilla eri laskettelulajeihin kuten off-piste ja freeski. Salomon-valikoimasta löytyvät myös laskettelijalle tarpeelliset lämpökerrastot, väliasusteet ja päällysvaatteet.

Jälkimmäisiä on saatavilla sekä haalareina että erillisinä takkeina ja housuina. Salomon tarjoaa myös laskettelijalle tarpeelliset päähineet, suojalasit ja käsineet. Murtomaahiihtoon löytyy Salomonilta samanlainen vaatevalikoima. Salomon-hiihtomonovalikoima käsittää malleja luisteluhiihtoon ja perinteiseen tyyliin. Umpihangessa hiihtämiseen on Salomon myös kehittänyt erikoismalliset monot. Salomonin murtomaahiihtovaatteiden valikoimasta löytyvät niinikään housut, takit ja alusvaatteet sekä sukat, käsineet ja päähineet. Salomonin juoksujalkine- ja vaatevalikoima on erityisesti maastojuoksuun suunniteltu. Salomon varustaa maastojuoksijan kaikille keleille: valikoimasta löytyvät hengittävät alusasut, väliasut ja päällysvaatteet. Vaeltajille ja vuorikiipeilijöille Salomon on kehittänyt useita eri malleja vaelluskenkiä, joita on saatavilla sekä matala- että korkeavartisina. Salomonin vaellusvaatevalikoima kattaa lähes kaikki ilmasto-olosuhteet, joten siitä löytyy sopivia asuja niin Lapin tuntureille kuin kesäisten Etelä-Euroopan maiden lämpimiin oloihin. Vakavasti harrastukseensa suhtautuville vuorikiipeilijöille Salomon on kehittänyt erilaisia jalkineita ja vaatteita sekä kesäisiin että talvisiin olosuhteisiin. Näissä vaatteissa on huomioitu vuorikiipeilyn ankarat vaatimukset niin leikkauksen kuin materiaalienkin osalta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun