Roxy vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, Zalando edustavat Roxy -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Roxy -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Roxy -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Roxy

Roxy

Roxy on urheiluvaate- ja katumuotimerkki, joka kohderyhmiä ovat naiset ja lapset. Roxy tarjoaa vaatteita mm. uimareille, surffaajille ja talviurheiluun. Roxyn vesiurheiluvaatevalikoima käsittää useita erityylisiä bikinimalleja, märkäpukuja, laine- ja purjelautailushortseja ja -toppeja. Roxy tarjoaa myös erilaisia surffaus- ja rantavarusteita kuten lainelautakasseja ja omaperäisesti kuvioituja pyyhkeitä. Talviurheilun ystävät löytävät Roxyn valikoimista laskettelu- ja lumilautailuvaatteita kuten lämpökerrastoja, takkeja, housuja, laseja, käsineitä ja kypäriä.

Roxyn katumuotivaatteiden valikoima pyrkii edustamaan samaa reipasta henkeä, joka liitetään surffaukseen, lasketteluun ja lumilautailuun. Esimerkiksi Roxy-talvitakit on suunniteltu rennoiksi ja urheilullisiksi. Muita vuodenaikoja varten Roxy-valikoimasta löytyy erilaisia huppareita, jotka niin ikään antavat rennon ja urheilullisen vaikutelman. Samaa tyyliperiaatetta noudattaa myös Roxyn shortsi- ja hamevalikoima. Mutta Roxy tarjoaa myös hieman virallisempiin yhteyksiin sopivia vaatteita kuten hillitympiä villapaitoja, paitoja ja mekkoja. Naisille Roxy tarjoaa myös erilaisia farkkuja, muita housuja ja alusvaatteita, jotka noudattavan Roxylle keskeisiä rentouden ja urheilullisuuden periaatteita. Roxyn lastenvalikoimasta löytyy vaatteita kaikenikäisille tytöille, sylivauvoista teineihin. Niinpä myös lapsille voi ostaa vaatteita Roxyn valikoimista uimarannalle, talven leikkeihin ja urheiluun sekä tavalliseen arkikäyttöön.

Roxy tarjoaa niinikään laajan valikoiman jalkineita talveen, kesäisille rannoille ja kaduille. Roxyn talvisaapasvalikoimasta löytyy lämpimiä saappaita ja nilkkureita, joita on saatavilla useissa eri tyylilajeissa, joista löytyy sopivia sekä ulkoiluvaatteiden että katuvaatteiden kanssa käytettäviksi. Kesäisille keleille Roxyn valikoimasta löytyy paljon erityylisiä sandaaleja, kevyitä lenkkareita ja kumitossuja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun