Rieker vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Stiletto, Spartoo edustavat Rieker -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Rieker -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Rieker -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Rieker

Rieker

Saksalainen Rieker kuuluu maailman johtaviin terveysvaikutteisten kenkien valmistajiin. Rieker on suunnitellut kenkänsä nimenomaan käyttäjiensä terveyttä silmälläpitäen, ja tämä näkyy Rieker-kenkien jokaisessa yksityiskohdassa. Niinpä Rieker-kenkien perusominaisuuksia ovat keveys, joustavuus ja tilavuus. Kevyet kengät tuntuvat miellyttäviltä jaloissa, ja ne rasittavat luita, jänteitä ja lihaksia mahdollisimman vähän. Näin ollen kevyet kengät ovat myös terveydelle hyväksi. Rieker-kenkien joustavuus tarkoittaa sitä, että huolellisesti valikoitujen materiaalien ansiosta jalat liikkuvat mahdollisimman vapaasti. Näin Rieker-kenkien käyttäjästä tuntuu kuin hän kävelisi paljain jaloin. Rieker-kengillä kävely on näin hyvin luonnollista, ja tästä syntyy mahdollisimman vähän sellaisia liikkeitä ja rasitusta, jotka voisivat olla terveydelle haitallisia. Rieker-kengät on muotoiltu tilaviksi, jotta jalkaan kohdistuisi mahdollisimman vähän puristusta, myös silloin jos jalat sattuvat vaikkapa pitkän päivän aikana turpoamaan.

Rieker tarjoaa kenkiä sekä miehille että naisille. Rieker-kenkien ulkonäkö ja tyylivalikoima on suunniteltu melko neutraaliksi ja ajattomaksi. Näin Rieker-kengät sopivat arkikäyttöön mitä erilaisimpiin vaatteisiin yhdistettyinä. Rieker-valikoimaan kuuluu erilaisia saappaita, nilkkureita, varsikenkiä ja tavallisia kävelykenkiä. Eniten malleja on tarjolla naisille, mutta myös miehille Rieker tarjoaa tarkoin harkitun malliston kävelykenkiä. Viimeisimpiä muotivirtauksia Rieker-kengät eivät seuraa, koska Riekerin johtava ajatus on terveys.

Rieker-kengät eivät myöskään kuulu markkinoiden halvimpiin jalkineisiin. Rieker-kengät sopivatkin parhaiten niille, joille terveys on tärkeysjärjestyksessä ennen trendikkyyttä, ja jotka ovat valmiita tästä maksamaan hieman ylimääräistä.

Rieker mainos

Riekerin  mainosessa näkyy sandaalimuoti vuosille 2013-2014.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Mirja Karjalainen5
Ostin ensimmäiset Riekerin avokkaat ja sen jälkeen en enää ole toisen merkkisiä kenkiä ostanut. Hurahdin täysin riekerin kenkiin. Ja olen jopa saanut innostumaan muitakin riekerin kenkiin! Kengät jalassa miellyttävät ja talvikengissä pitävä pohja ei tarvi liukastella. KIITOS!

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun