Reebok vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, JD Sports edustavat Reebok -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Reebok -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Reebok -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Reebok

Reebok

Reebok kuuluu maailman tunnetuimpiin urheilukenkien valmistajiin. Reebok tarjoaa korkealaatuisia ja huolellisesti suunniteltuja kenkiä miehille ja naisille sekä tytöille ja pojille. Reebok-kengät eivät ole markkinoiden halvimmasta päästä, sillä Reebok pyrkii tarjoamaan korkealuokkaisia kenkiä sekä yleiseen kuntoiluun että tiettyjen urheilulajien tarkat vaatimukset täyttäen. Niinpä esimerkiksi Reebok-koripallokengät eivät ole mitään tavallisia koristossuiksi kutsuttuja jalkineita, vaan ne on suunniteltu yhteistyössä maailman parhaiden koripalloilijoiden kanssa, jotka pelaavat Pohjois-Amerikan ammattilaisliigoissa.

Reebok Classics -sarja taas koostuu perinteisistä lenkkitossuista, jotka sopivat paitsi lenkkeilyyn myös rennoiksi yleisjalkineiksi. Tällaisia lenkkareita löytyy myös Reebok Walking -kävelykenkien tuoteperheestä. Vakavammin juoksemiseen suhtautuville Reebok tarjoaa paljon erilaisia kenkiä, joista löytyy sopivia niin lyhyille pikamatkoille kuin maratoniinkin, ja kaikkeen siltä väliltä. Saleilla kuntoilijoille Reebokilta löytyy myös tähän tarkoitukseen nimenomaisesti suunniteltuja kenkiä. Jopa joogan harrastajia Reebok on muistanut omalla tuoteperheellään. Nykyään Reebok-brändin alla myydään myös sandaaleja sekä urheiluvaatteita kuten shortseja sekä asusteita kuten treenikasseja. Näin Reebok-kengät käyttäjä voi täydentää asukokonaisuuttaan saman brändin hengessä. NHL-fanit löytävät Reebokin valikoimista myös suosikkijoukkueidensa väreillä ja merkeillä varustettuja vaatteita ja asusteita kuten lakkeja ja paitoja. Kaikissa Reebokin tuotteissa on käytetty tarkoituksenmukaisia materiaaleja ja muotoilua. Näistä osa on Reebokin itsensä kehittämiä, kuten esimerkiksi erityismuotoillut ZigNano-pohjat.

Reebokin tuotteista löytyy myös muulta tuttuja, käytössä jo vuosikymmenien ajan toimiviksi havaittuja materiaaleja, kuten vettä pitävä mutta silti hengittävä Goretex-kangas.

Reebok mainos

Katso Reebokin uusin lenkkarimainos


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun