Ralph Lauren vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Zalando, KidsBrandStore edustavat Ralph Lauren -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Ralph Lauren -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Ralph Lauren -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 6 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ralph Lauren on eräs kuuluisimpia nykyään eläviä muotisuunnittelijoita. Ralph Lauren -brändin alla myydään nykyään paljon erilaisia tuotteita kuten vaatteita, asusteita, kodintekstiilejä, kelloja ja hajusteita. Mutta vaatteet ovat se perusta, jolle Ralph Lauren -brändin menestys on rakennettu.

Ralph Lauren on profiloitunut kalliiksi vaatemerkiksi, mutta ei varsinaiseksi ylellisyysbrändiksi. Ralph Lauren -vaatteissa pyritään yhdistämään tyylikkyys, laatu ja mukavuus. Eräs tunnetuimpia Ralph Lauren -vaatesarjoja on Polo, josta on tullut suorastaan synonyymi urheilullisen rennoille lyhythihaisille kauluspaidoille. Alun perin hevospoolon pelaajien suosima paitamalli on lunastanut paikkansa rennon mutta silti tyylikkään pukeutumisen kärjessä. Muitakin rentoja vaatteita Ralph Laurenilta löytyy: näitä ovat mm. farkut, chinot ja erilaiset takit.

Ralph Lauren tarjoaa miehille myös muodollisempia vaatteita kuten pukuja ja niiden kanssa sopivia paitoja. Naisille Ralph Lauren tarjoaa Polo-paitojen lisäksi mekkoja, hameita, käsilaukkuja ja muita asusteita. Lapsille Ralph Laurenin valikoimista löytyy mm. sopivankokoisia klassisia Polo-paitoja sekä nimenomaan lapsille suunniteltuja huppareita. Tytöille Ralph Lauren on lisäksi suunnitellut erityisen mekkokokoelman, jossa keskeisessä osassa ovat rugby- ja poolohenkiset mekot Ralph Lauren -merkin perinteitä kunnioittaen.

Kenkiä löytyy Ralph Laurenilta sekä miehille että naisille: mallisto kattaa sekä rennot urheilulliset kengät että arvokkaampiin tilaisuuksiin sopivat klassiset nahkakengät. Ralph Lauren tarjoaa myös solmioita, vöitä, hansikkaita, päähineitä ja muita asusteita sekä rentoihin että virallisempiin tilaisuuksiin.

Ralph Lauren mainos

Ralph Laurenin kevätmallistossa 2014 on rentoutta, keveyttä ja vaaleutta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun