Quiksilver vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Spartoo, JD Sports edustavat Quiksilver -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Quiksilver -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Quiksilver -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 9 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Quiksilver

Quiksilver

Quiksilver on vaatemerkki, joka henkii reipasta surffausta, talviurheilua ja rullalautailua. Niinpä Quiksilver-malliston suunnittelussa on ollut mukana näiden urheilulajien huippunimiä. Näin Quiksilver-vaatteet edustavat mukavuutta, tyyliä ja toimivuutta. Quiksilver-valikoima tarjoaa vaatteita ja asusteita miehille, naisille ja lapsille sekä urheiluun että katukäyttöön. Quiksilverin miesten mallistosta löytyy paljon erilaisia takkeja, housuja, shortseja, paitoja ja asusteita rentoon arkikäyttöön. Quiksilver-merkillä on saatavilla mm. vöitä, lompakoita ja lakkeja täydentämään asukokonaisuutta. Quiksilver tarjoaa myös naisille urheiluhenkisen rentoa katumuotia. Takkien, housujen, shortsien, paitojen ja asusteiden lisäksi naisten Quiksilver-mallisto käsittää myös hameita ja mekkoja.

Mitä tulee varsinaiseen urheiluun, Quiksilver-valikoimasta löytyvät kaikki tarpeelliset vaatteet ja asusteet surffaukseen, lumilautailuun, lasketteluun ja rullalautailuun. Surffaajille ja purjelautailijoille Quicksilver tarjoaa vaatteet kaikkiin olosuhteisiin, tarvittiin sitten koko vartalon peittävää märkäpukua tai pelkästään shortseja. Valikoimasta löytyvät niinikään nimenomaan surffaukseen ja purjelautailuun suunnitellut pelastusliivit, jotka pitävät pinnalla mutta sallivat kaikki tarvittavat liikkeet laudan päällä. Kengät eivät yleisesti ottaen kuulu Quiksilver-brändin tarjontaan, mutta surffareille ja purjelautailijoille on tarjolla nimenomaan niihin tarkoituksiin suunniteltuja, neopreenista valmistettuja erikoiskenkiä. Mutta myös tavallisia uimahousuja ja bikineitä tarvitsevat löytävät sellaisia Quiksilver-valikoimasta.

Talviurheiluun Quiksilveriltä löytyy paljon erilaisia lämpimiä housuja, takkeja, päähineitä ja käsineitä sekä suojalaseja. Rullalautailijoiden mallisto sisältää takkeja, paitoja ja pipoja. Lapsille Quicksilver tarjoaa näistä urheiluvaatteista pienempiä kokoja.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun