Puma vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Puma -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Puma -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Puma -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 11 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Puma

Puma

Puma on eräs maailman tunnetuimpia urheiluvaatemerkkejä. Puma-valikoima käsittää kenkiä sekä miehille, naisille että lapsille useisiin eri urheilulajeihin ja myös rentoon katukäyttöön. Puma pyrkiikin yhdistämään kengissään eri urheilulajien erityisvaatimukset tyylikkyyteen. Puma-kengissä löytyy sekä viimeisten muotivirtausten mukaisissa että ajattoman klassisissa tyyleissä. Puma-merkillä valmistetaan nykyään myös kelloja ja hajusteita.

Jalkapalloilijoille Puma tarjoaa valikoiman nappulakenkiä, jotka sopivat niin harrastelijalle kuin vaativallekin urheilijalle. Näitä on eri malleja, riippuen siitä arvostaako eniten nopeaa liikkumista, ketterää pallon käsittelyä vai voimaa potkuihin. Jalkapalloilijoille Puma-valikoimasta löytyy myös mm. säärisuojuksia ja näppylähanskoja. Paljon eri kenkämalleja on tarjolla myös juoksijoille, lenkkeilijöille ja muille kuntoilijoille, riippumatta harrastuksen vakavuudesta. Golfin pelaajille Puma tarjoaa huolellisesti pelin erityisvaatimukset silmälläpitäen suunniteltuja kenkiä, joiden kehitystyöhön Euroopan johtavat golffarit ovat osallistuneet. Niille, joille Puma merkitsee muotia, on suunniteltu Puma Sportlifestyle -kokoelma, joka käsittää paitsi rentoja katujalkineita myös paitoja, takkeja ja erilaisia asusteita. Sportlifestyle-kokoelmasta löytyy myös vaatteita ja asusteita moottoriurheilun ystäville. Näitä ovat erilaiset paidat, housut, bikinit, kengät, lakit ja laukut, joita löytyy mm. Ferrarin, Ducatin, Minin, BMW:n ja Mercedes Petronasin tunnuksilla ja väreissä. Jos taas olet tietyn urheilijan kuten Usain Boltin fani, löytyy tälläkin teemalla Puman valikoimasta paitsi urheilukenkiä myös t-paitoja, shortseja ja treenikasseja.

Mikäli jalkapallon suosikkimaajoukkueesi on Italia, Puma tarjoaa sinulle Italian maajoukkuetunnuksella varustettuja reppuja ja vaatteita.

Puma mainos

Puma mainos urheiluvaatteista keväältä 2014.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun