Primeboots

Primeboots

Primeboots on bootsimerkki miehille ja naisille. Primeboots-kengät ovat laadukasta käsityötä. Ne on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, kuten aidosta nahasta ja kumista. Joissakin malleissa on Sympatex-vuori, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten.

Primeboots-kengät onkin suunniteltu siten, että ne tuntuvat mahdollisimman mukavilta jaloissa, ja kekseliäät leikkausratkaisut takaavat hyvän hengittävyyden, jonka puute on usein ongelma muiden valmistajien samantyylisissä kengissä. Primeboots-mallisto onkin tarkoitettu miehille ja naisille, jotka arvostavat mukavuutta, laatua ja tyyliä. Primeboots yhdistää vanhat espanjalaiset suutariperinteet ajattomiin ja nykyaikaisiin tyyleihin. Näin Primeboots ei kuulu markkinoiden halvimpiin jalkinemerkkeihin: yhdestä Primeboots-jalkineparista joutuu maksamaan useita satoja euroja, mutta vastineeksi Primeboots lupaa korkeaa laatua ja pitkää käyttöikää. Primeboots-malliston lähtökohta on perinteisissä Villin Lännen tyylisissä bootseissa, joita on edelleen kehitetty eri makuihin ja tyyleihin sopiviksi. Primeboots-jalkineet ovatkin parhaimmillaan arkikäytössä kaikilla keleillä. Perinteisten pitkävartisten bootsien lisäksi Primeboots-valikoima käsittää paljon erilaisia nilkkureita sekä erikoisempia bootsimalleja.

Primeboots valmistaa esimerkiksi moottoripyöräilyyn sopivia bootseja, raskaan sarjan työkenkiä, ratsastusbootseja sekä vaellukseen sopivia varsikenkiä. Näissä malleissa on otettu huomioon kunkin käyttöalueen erikoishaasteet. Katukäyttöön Primeboots-valikoimasta löytyy klassisia Villin Lännen malleja kuvioituine nahkavarsineen sekä useita uudempia muotivirtauksia edustavia malleja. Jälkimmäiset tyylit sopivat hyvin tavanomaiseen arkikäyttöön, ja niitä voi yhdistellä monien eri vaatetyylien kanssa. Näin Primeboots-bootseja ei tarvitse käyttää vain farkkujen kanssa, vaan ne sopivat arkikäyttöön mitä erilaisimpien housujen tai hameiden kanssa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun