Pieces vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Pieces -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Pieces -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pieces -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 8 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Pieces

Pieces

Pieces on tytöille ja nuorille naisille suunnattu vaatebrändi. Pieces-brändin alla myydään erilaisia alusvaatteita ja asusteita. Pieces pyrkii tarjoamaan trendikkäitä tuotteita, joilla voi edullisesti pysyä muotivirtausten kärjessä. Pieces-vaatteet ja asusteet sopivat rentoon arkikäyttöön sekä myös juhlavampiin tilaisuuksiin. Pieces-vaatteita on tarjolla useita eri värejä ja kuviomalleja. Näin niistä on helppo löytää itselleen ja muihin vaatteisiin sopiva yhdistelmä. Pieces-alushousumallisto käsittää boksereita ja pikkuhousuja useissa eri tyyleissä, hempeistä kukkakuvioista seksikkääseen leopardikuosiin. Pieces tarjoaa myös leggingsejä, niinikään useissa eri väreissä ja tyyleissä, joista löytyy helposti kuhunkin tilanteeseen sopiva malli.

Valikoimasta löytyy myös sukkia ja sukkahousuja. Pieces tarjoaa niinikään laajan valikoiman erilaisia asusteita, joilla voi tyylikkäästi täydentää pukeutumistaan. Pieces-valikoimasta löytyy myös erilaisia muotikoruja kuten korvakoruja, rannerenkaita ja kaulakoruja. Näissä koruissa ei luonnollisesti ole käytetty nikkeliä, joten ne eivät synnytä allergisia reaktioita. Näin Pieces-korut sopivat jokaiselle. Pieces-huiveja on myös tarjolla useita eri malleja ja värejä. Ne ovat tyylikkäitä ja lämmittävät mukavasti kaulaa kolealla kelillä. Pieces-valikoimasta löytyy myös paljon erityylisiä vöitä, joita voi kekseliäästi yhdistellä eri housujen kanssa. Pieces tarjoaa niinikään erilaisia laukkuja, jotka ovat sekä käteviä että tyylikkäitä. Laukkujen tyylivalikoima käsittää klassisen tyylikkäitä nahka- ja tekonahkalaukkuja, jotka sopivat arvokkaampiinkin ympäristöihin. Mutta valikoimasta löytyy myös sävähdyttävän muodikkaita laukkutyylejä, joilla pystyy todella erottautumaan joukosta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun