Billabong vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, Zalando, Defshop edustavat Billabong -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Billabong -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Billabong -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 5 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Billabong

Billabong

Billabong on yksi maailman suosituimmista vaatemerkeistä. Australialainen merkki on saavuttanut myös suurta suosiota Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Japanissa. Billabong on tunnettu erityisesti shortseistaan ja streetware-vaatteistaan, jotka ovat nuorisolle suunnattuja. Se on yksi nuorisomuodin edelläkävijöistä, ja sen monipuolisista kokoelmista löytyy muodikasta vaatetta niin talviurheiluun kuin kesälajeihinkin. Billabongin surffimallisto on erittäin monipuolinen ja sen kokoelmista löytyy märkäpukuja useita eri malleja niin lapsille kuin aikuisillekin. Uimapuvut ja bikinit ovat todella muodikkaita ja niissä on paljon valinnanvaraa. Miehille muodikkaita uimashortseja on valtava määrä, ja niistä jokainen löytää itsellensä sopivat. Miehille on myös todella laaja valikoima erilaisia rantasandaaleja ja varvastossuja.

Miesten lasketteluvaatteet ovat teknisesti huippulaatua ja sopivat niin lumilautailuun kuin lasketteluunkin. Billabong valmistaa laadukkaita ja trendikkäitä vapaa-ajan vaatteita, jotka sopivat koko perheelle. Naisten mallisto on täynnä toinen toistaan ihanimpia paitoja, t-paitoja ja toppeja. Kokoelmasta löytyy mekkoja rannalle ja myös iltamenoihin. Talveksi mallistossa on paljon erilaisia värikkäitä neuleita ja villatakkeja. Myös pipoja ja kaulahuiveja löytyy Billabongin kokoelmasta koko perheelle. Miehille on tarjolla erittäin laaja kokoelma värikkäitä t-paitoja, paitoja, huppareita, housuja ja alusvaatteita. Billabong valmistaa myös erilaisia laukkuja, matkalaukkuja, toilettilaukkuja, reppuja ja naisille käsilaukkuja ja rantakasseja. Billabong mallisto on todella monipuolinen: se seuraa muotia ja sen virtauksia säilyttäen kuitenkin oman tyylinsä. Trendikkäät vaatteet ovat laadukkaita, ja Billabongin monipuolisesta valikoimasta löytää jokainen itselleen sopivan vaatekappaleen.

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

Alina Lehtinen4
Ihastuin Billabong-tuotteisiin aikoinaan Australiassa matkustaessani syksyllä 2007. Ostin tuolloin Sydneystä Billabong-merkkisen kesämekon. Mekko on minulla vieläkin kovassa käytössä. Ei ole kulunut pesussa. Tuolloin en muista vielä nähneeni Billabong-kauppoja Suomessa, mutta onneksi ne ovat rantautuneet nyt tänne pohjolaan asti piristämään värikkäillä kuoseillaan.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun