Pax vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos edustaa Pax -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Pax -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Pax -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Pax

Pax

Pax on kenkävalmistaja, joka on erikoistunut lasten kenkiin. Pax valmistaa lapsille kenkiä, jotka ovat laadukkaita, kivannäköisiä ja myös suhteellisen edullisia. Pax panostaa kengissään lapsille sopivaan muotoiluun. Paxin kengissä on otettu huomioon se, että lapsille kengissä on tärkeää mukavuus. Lasten kenkien täytyy olla mukavat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien, tai muuten kenkiä ei tule käytettyä. Lasten kenkien tulee siis olla riittävän joustavia ja pehmeitä. Paxin kengissä pohja on sopivan joustava, joten niillä on mukava kävellä ja juosta jo ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen. Samalla kengät on suunniteltu myös siten, että ne ovat tarpeeksi tukevat. Pax-kengät tukevat lapsen jalkaa juuri oikeista kohdista, joissa tuki on tarpeen. Pax-kengät on myös hinnoiteltu järkevästi. Lapsen jalka kasvaa nopeasti, ja kengät voivat jäädä nopeasti pieniksi. Paxin hinnoilla ei harmita ostaa uusia kenkiä useasti.

Pax tarjoaa monia erimallisia lastenkenkiä. Pax -sandaalit ja lenkkarit ovat hyviä kesäkenkiä lapsille. Lasten tennareita ja lenkkareita on saatavilla useaa eri mallia. Paxilta löytyy myös vaelluskengät ja ulkoilukengät lapsille edulliseen hintaan. Pax-kumisaappaat ja talvisaappaat ovat tukevia ja kestävät hyvin kulutusta. Pax valmistaa myös ensiaskelluskenkiä, jotka tukevat kävelemään opettelevan lapsen jalkoja. Erityisen tärkeää ensiaskelluskengissä on se, että niissä on tarpeeksi hyvä tuki nilkan ympärillä ja joustavat pohjat, muuten lapsi ei pysy pystyssä. Paxilta löytyy myös ensisandaaleja, jotka tukevat hyvin jalkaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun