Paul Frank vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Spartoo edustaa Paul Frank -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Paul Frank -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Paul Frank -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Paul Frank

Paul Frank

Paul Frank on suosittu vaatemerkki, joka kantaa tunnetun suunnittelijansa nimeä. Paul Frank –merkkiset vaatteet ovat erityisesti nuorten suosiossa. Paul Frank tekee miesten, naisten ja lasten vaatteita. Paul Frank käyttää vaatteissaan apinalogoa, joka on yleensä hyvin näkyvillä, ja siten Paul Frankin vaatteet tunnistaakin helposti. Paul Frankin Julius-apina seikkailee vaatteissa erilaisissa tarinoissa, jotka tekevät vaatteista hauskoja. Julius & Friends on osa Paul Frank –merkkiä. Julius & Friends on yksi Paul Frankin tunnetuimpia mallistoja. Julius & Friends –malliston vaatteissa esiintyy Julius–apinahahmon lisäksi monia muita sympaattisia eläinhahmoja, kuten pöllö, kirahvi ja pesukarhu. Suurin osa Paul Frankin vaatteista onkin trikoo- ja kollegevaatteita, joihin on painettu Julius-apina tai Julius & Friends –aiheinen printti.

Paul Frankin t-paidat ovat todella suosittuja. Vitsikkäät, Julius-apinaprintillä varustetut t-paidat ovat erityisesti nuorten suosimia. T-paitoja löytyy kaikissa eri väreissä, ja paitoihin painetuissa printeissä on paljon erilaisia, hauskoja kuvia Julius-apinasta ja muista eläinhahmoista. Myös Paul Frank -hupparit ja kollegepaidat ovat huippusuosittuja, koska niissä on hauska apinaprintti, ja ne ovat myös mukavia ja rentoja. Naisille ja tytöille on saatavilla eri mallisia huppareita. Paul Frank valmistaa myös bikineitä, kylpytakkeja, pyyhkeitä, juomapulloja, lounasrasioita, lakanoita ja neuletakkeja, joissa on kaikissa Paul Frankin tunnettu Julius-apina, josta kaikki pitävät. Paul Frankin vaatteet erottuvatkin muiden vaatteiden joukosta iloisen ja huolettoman tyylinsä ansiosta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun