Part Two vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Zalando edustavat Part Two -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Part Two -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Part Two -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Part Two

Part Two

Part Two on tanskalainen naisten vaatemerkki, joka valmistaa hillittyjä ja tyylikkäitä vaatteita. Part Two -naistenvaatteet ovat rentoja. Osassa vaatteissa on väljiä ja suoria leikkauksia, jotka taittuvat jopa maskuliinisen tyylin puolelle. Kaikissa vaatteissa on kuitenkin myös sensuellia feminiinisyyttä, jota monet aikuiset naiset hakevat vaatteistaan. Part Two -vaatteet ovat pelkistettyydessään myös maanläheisiä ja sopivat erityisen hyvin pohjoismaiseen pukeutumiseen, joka on sekä tyylikästä että käytännöllistä. Part Two -trikoopaidat ja t-paidat on leikattu kauniin naisellisesti, ja niistä löytyy myös nuorekkaita, istuvia malleja. Part Two -neuleet ovat klassisia, ja niistä löytyy sekä asiallisia, sileitä neuleita että rennompia kuviollisia ja paksuja neuleita. Part Two valmistaa housuja, joihin on otettu vaikutteita huippumuodista siten, että trendikkäimmät elementit on yhdistetty käytännöllisyyteen.

Part Two valmistaa mallistoja, joista löytyy paljon erityylisiä vaihtoehtoja. Vaatevalikoimasta löytyy sekä edgempää ja nuorekasta kuin klassisempaa ja hillitympääkin. Yhdistelemällä eri tyylejä ja kokeilemalla uusia elementtejä, voi Part Two -vaatteista löytää itselleen sopivia kokonaisuuksia. Part Two -mekot ovat yleisvaikutelmaltaan pelkistetyn minimalistisia, mutta lähempää tarkasteltuna löytyy niistä mielenkiintoisia, naisellisia yksityiskohtia. Part Two -bleiserit ja takit ovat raikkaita ja nuorekkaita. Housuissa, joita Part Two valmistaa, yhdistyy usein minimaalisuus ja sensuelli naisellisuus. Part Two suosii vaatteissaan hyvin hillittyjä ja loppuun asti harkittuja väriyhdistelmiä ja klassisia linjoja, jotka sopivat parhaiten pohjoismaiseen tyyliin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun