Onepiece vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Defshop, Zoovillage edustavat Onepiece -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Onepiece -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Onepiece -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Onepiece

Onepiece

Onepiece on norjalainen brändi, joka tekee supersuosittuja verkkarihaalareita eli onepiecejä. Onepiece-verkkarihaalari on alunperin nimenomaan Onepiecen suunnittelema ja kehittämä vaate. Markkinoilla liikkuu paljon kopioita, mutta ainoa aito ja alkuperäinen haalari on Onepiecen verkkarihaalari. Onepiece on noussut muutamassa vuodessa suureen suosioon. Ensin Onepiecen haalarit nähtiin julkkisten yllä, ja sen jälkeen trendi nousi suureen suosioon nuorten keskuudessa. Onepiecen haalarit ovat todella mukavia oloasuja, jotka periaatteessa sopivat kaikille kotona oleskeluun. Lapset ja nuoret tosin ovat tykästyneet Onepiecen haalareihin niin kovasti, että ne näkyvät myös koulussa ja katukuvassa. Lapsille onkin olemassa oma Onepiece-mallisto, josta löytyy hauskanvärisiä haalareita lasten koissa. Onepiecen haalareita löytyy monessa eri värissä, sekä yksivärisenä että kuvioituna. Juuri nyt trendikkäimmät onepiecet ovat raidallisia.

Onepiece valmistaa verkkarihaalareiden lisäksi myös muita vaatteita. Kaikissa Onepiecen vaatteissa on panostettu mukavuuden lisäksi myös tyylikkyyteen. Kaikki vaatteet on valmistettu ihanan pehmeistä ja mukavista materiaaleista. Onepiecen hupparit ovat trendikkäitä. Pitkät hupparit, napamalliset ja takkimaiset hupparit tuovat vaihtelua klassisiin hupparimalleihin. Onepiecen t-paidat ja kollegepaidat ovat tyylikkään yksinkertaisia. Naisille on saatavilla myös tyylikkäitä neuleita ja kollegepaitoja trendikkäillä yksityiskohdilla. Onepiece valmistaa myös kollegehousuja, ja naisille on saatavilla lisäksi legginsejä. Naisten mallistosta löytyy t-paitojen lisäksi myös erimallisia toppeja ja pitkähihaisia paitoja sekä mukavia yöasuja. Onepiecen pipot sopivat sekä miehille että naisille, koska ne ovat trendikästä mallia.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun