Nitro vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Blue Tomato, Stadium edustavat Nitro -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Nitro -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nitro -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nitro

Nitro

Nitro valmistaa huippulaadukkaita lumilautoja sekä lumilautailu-, laskettelu- ja ulkoiluvaatteita. Nitrolla on omat vaatemallistot miehille, naisille ja lapsille. Nitron lautailutakit ovat malleiltaan yksinkertaisia ja tyylikkäitä. Takkeihin on valittu värejä, jotka erottuvat, mutta eivät ole liian räväköitä. Nitron lautailutakit ovat useimmiten yksivärisiä; vaikka joskus niissä on yhdistetty muutamaa väriä. Samoin myös Nitron lautailuhousut ovat tyylikkään yksinkertaisia. Nitro on snoukkamerkki, jota erityisesti nuoret suosivat, mutta tyylikkäät ulkoiluvaatteet sopivat toki kaiken ikäisille. Nitron vaatteet on suunniteltu nimenomaan rinneurheiluun ja niissä on kaikki tarvittavat tekniset ominaisuudet, kuten veden- ja tuulenpitävyys, kohdallaan. Nitron vaatteita voi toki käyttää muutenkin ulkoillessa, koska ne ovat hyvännäköisiä ja käytännöllisiä.

Nitron hupparit sopivat nuorten rentoon vapaa-ajan tyyliin. Nitron hupparit ovat huippulaadukkaita ja kestäviä. Nitro tekee myös t-paitoja miehille ja naisille. Miesten t-paitojen leikkaus on tyköistuva, ja t-paitojen printit ovat trendikkäitä. Osassa t-paidoista on iso Nitro-logo. Naisille on oma t-paitamalli, joka on kapeampi. T-paidoissa on runsas värivalikoima. Myös Nitron reput ovat supersuosittuja, koska niissä on hieno suunnittelu. Nitron valikoimasta löytyy koulureppuja, retkeilyreppuja, lautailureppuja, matkalaukkuja ja tietenkin myös lautakasseja, joissa voi kuljettaa lumilautoja. Nitron reput ja laukut noudattelevat samaa tyylikkään sporttista ja aktiivista tyyliä, mitä Nitron vaatteista löytyy. Nitron pipot sopivat täydellisesti snoukkatyyliin, ja niitä on saatavilla monissa eri väreissä, jotka sopivat Nitron snoukkavaatteisiin.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun