Nikita vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Defshop, Blue Tomato edustavat Nikita -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Nikita -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nikita -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nikita

Nikita

Nikita on islantilainen vaatemerkki, joka on erikoistunut naisten lumilautailu- ja vapaa-ajanvaatteisiin. Nikita-vaatteet ovat rohkeita, värikkäitä ja trendikkäitä. Vaatteissa on myös luonnonläheinen henki. Nikita suunnittelee vaatteensa erityisesti nuoria, aktiivisia naisia varten. Nikita Street -vaatteet ovat tyyliltään rentoja ja mukavia. Nikita onkin lifestyle-merkki, jota suosivat rohkeat nuoret naiset, jotka haluavat laadukkaita ja persoonallisia vaatteita. Nikitan vaatteissa korostuu yksilöllisyys, sillä ne eivät seuraa massatrendejä. Nikitan vaatteissa on oma persoonallinen tyylinsä. Vaatteet onkin suunniteltu nuorille naisille, joita kiinnostavat rohkeammat ja jännittävämmät vaatteet, jotka erottuvat massasta. Nikitan vaatteissa on mielenkiintoisia leikkauksia ja kuoseja. Nikitan mallistosta ei löydy perusvaatteita, vaan jokaisessa vaatekappaleessa on omat jännittävät ominaisuutensa.

Nikita-takit ovat rentoa katumuotia, josta löytyy erilaisia, jännittäviä malleja erilaisiin tyyleihin. Nikitan haaremihousut ja legginsit ovat rohkean erottuvia. Nikitan farkut eivät seuraa massamuotia, vaan niissä on persoonallisia leikkauksia, jotka ovat Nikitan street- tyylille ominaisen rentoja. Farkkuihin on otettu vaikutteita lumilautailuvaatteista. Nikitan t-paidat ovat kauniisti istuvia, ja niissä on sympaattisia printtejä. Nikita Selekzion -mallistosta löytyy jännittäviä, graafisia vaatteita urbaanimpaan tyyliin. Nikita Snow -mallistossa on lumilautailuun suunniteltuja, iloisen värikkäitä takkeja sekä hyvin suunniteltuja lautailuhousuja. Snow-mallistosta löytyy myös fleecetakkeja ja -huppareita, jotka ovat käytännöllisiä lisäkerroksina takin alla, mutta myös tyylikkäitä, joten niitä voi käyttää muutoinkin. Nikita tekee myös upeita bikineitä, joissa on rohkeita leikkauksia ja kuvioita.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun