Nike vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Bubbleroom, House of Brandon, Spartoo edustavat Nike -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Nike -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nike -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 13 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nike

Nike

Nike on maailman johtava merkki urheiluvaatetuksessa, urheilukengissä ja urheiluvälineissä. Nike valmistaakin urheiluvarusteita sekä ammattilaisille että harrastelijoille. Kaikissa Niken vaatteissa, kengissä ja välineissä on parhaat mahdolliset tekniset ominaisuudet, ja siten ne tukevat urheilusuoritusta. Niken innovatiiviset urheiluvaatteet inspiroivat monia liikkumaan enemmän, koska Niken urheiluvaatteet suorastaan houkuttelevat harrastamaan liikuntaa, ja ne myös tekevät liikumisesta tehokkaampaa. Nikeltä löytyy oikeanlaiset varusteet ja vaatteet jokaiseen lajiin. Lisäksi Nike valmistaa myös sporttisia vapaa-ajan vaatteita, jotka ovat rentoja ja trendikkäitä. Niken mallistosta löytyy sopivat urheiluvaatteet kaikille. Erityisesti nuorten keskuudessa Nike on suosittu merkki vapaa-ajan vaatteissa.

Nike Sportswear –mallistosta löytyy urheilullisia vaatteita liikuntaan ja aktiiviseen elämään. Nike-hupparit ja veryttelyhousut ovat todella suosittuja. Nike-verkkarit on suunniteltu siten, että ne ovat rentoja, mutta näyttävät silti hyvältä yllä, koska ne on leikattu istuviksi. Nike Sportswear -t-paidat sopivat sekä urheiluun että arkikäyttöön, koska ne ovat trendikkäitä. Paidoissa on paljon erilaisia malleja ja printtejä. Nike Sportswear –mallistosta löytyy myös kenkiä liikuntaan ja vapaa-aikaan. Nike Sportswear -vapaa-ajan kengät ovat huippulaadukkaita ja hyviä jalassa, koska ne tukevat jalkaa ja jalan luonnollista liikerataa. Nike Sportswear -kenkiä löytyy monissa eri väreissä ja niissä on aina Nike-logo. Juuri nyt erityisen suosittuja ovat Niken Free Run –juoksukengät sekä Niken Air Max –kengät, joissa on iskuja vaimentava ilmatyyny kannan alla.

Nike mainos

Niken mainoksessa urheiluvaatteet ja -kengät miehille ja naisille.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun