Bench vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Zalando, Defshop edustavat Bench -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Bench -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Bench -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
  • Defshop
    Toimitusaika: 3-5 pv
    Toimitukset: 6,35 - 8,55 €
    Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin
    Ilmaiset toimitukset yli 100€ tilauksiin
  • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] vaatekauppoja.fi

Bench

Bench

Bench on yksi nuorisomuodin edelläkävijöistä, ja sen monipuolisista kokoelmista löytyy muodikkaita ja nuorekkaita vaatteita sekä tytöille että pojille. Vaatemerkki sai alkunsa Manchesterissä, jossa se imi vaikutteita skeittailusta ja bmx-pyöräilystä. Benchin ensimmäinen erittäin suosittu vaate oli korkeakauluksinen fleece-huppari, ja sellainen löytyy kokoelmasta vieläkin. Tänä päivänä Bench on erittäin suosittu Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Valikoimista löytyvät omat mallistonsa lapsille, naisille ja miehille.

Lasten malleissa on ihania värikkäitä huppareita, paitoja, housuja ja takkeja. Lapsille on myös kenkiä, laukkuja, pipoja ja kaulahuiveja. Bench osaa valmistaa laadukkaita ja trendikkäitä vaatteita, ja sen logon tunnistaa jo kaukaa, sillä se on näyttävästi esillä. Naisten mallistossa on takkeja, huppareita ja t-paitoja toinen toistaan herkullisimmissa väreissä. Benchin valikoimissa on myös naisille hyvännäköisiä farkkuja ja kesämekkoja.

Miehille on erittäin laaja kokoelma värikkäitä huppareita, paitoja, t-paitoja, farkkuja ja housuja. Bench valmistaa myös kenkiä, ja sen valikoimissa on sporttisia kenkiä ja myös varvassandaaleja. Vaatteet ovat käytännöllisiä, laadukkaita ja muodikkaita. Kokoelmasta löytyvät vaatteet niin rannalle kuin talviurheiluun. Benchin lasketteluvaatteet ovat muodikkaan rentoja ja samalla käytännöllisiä rinteessä. Valikoimissa on värikkäitä kuoritakkeja, fleece-takkeja ja laskettelu- ja lumilautailutakkeja. Benchin valikoimista löytyy naisille bikinejä rantamekkoineen ja miehille uimashortseja herkullisissa väreissä. Voidaan sanoa, että Bench on yksi tämän hetken kuumimmista nuorisomuodin suunnan näyttäjistä, ja sen kokoelmaa odotetaan aina innolla maailmanlaajuisesti.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun