Mexx vaatteita myyvät nettikaupat

Vaatekaupoista mm. Ellos, Bubbleroom, Spartoo edustavat Mexx -vaatteita. Näet kaikki sivujemme Mexx -vaatteita myyvät vaatekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Mexx -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 vaatekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Mexx

Mexx

Mexx on tuotemerkki, joka valmistaa vaatteita ja asusteita miehille, naisille ja lapsille. Mexx myy myös suosittuja hajuvesiä miehille ja naisille. Mexx on tyyliltään rento ja huoleton, mutta samalla myös tyylikäs ja dynaaminen. Mexxin mallistot ovat hyvin monipuolisia, ja niistä löytyy paljon erityylisiä vaatteita, joista jokainen voi yhdistellä omaan tyyliinsä sopivia kokonaisuuksia. Mexxin miestenvaatteet ovat trendikkäitä ja samalla myös klassisen tyylikkäitä. Mexxin miestenvaatteissa on sporttinen ja nuorekas ilme, ja niistä saa hyvin yhdisteltyä rentoja kokonaisuuksia, jotka ovat kuitenkin siistejä. Mexx käyttää vaatteissaan kuoseja, jotka luovat raikkaan ja positiivisen vaikutelman. Miesten mallisto kattaa laajan valikoiman, johon kuuluu niin siistejä miesten bleisereitä kuin rentoja ja trendikkäitä miesten kaulahuiveja.

Mexx naistenmallisto on koottu kahdesta eri linjasta, jotka mukailevat erilaisia tyylejä. Mexx Casuall –mallisto koostuu rennomman tyylisistä vaatteista, jotka sopivat parhaiten arkikäyttöön, mutta mukana on myös siistimpiä bleisereitä, mekkoja, hameita ja housuja asiallisempaankin pukeutumiseen. Mexx Metropolitan –mallisto on suunniteltu urbaanin naisen menoihin sopivaksi, siten että se sisältää paljon tyylikkäitä mekkoja, hameita, jakkuja ja housuja, jotka sopivat sekä toimistoon että muihin menoihin. Casuall ja Metropolitan -mallistoista oman maun mukaan vaatteita yhdistellen voi luoda itselleen sopivan tyylin. Mexxin valikoimasta löytyy täydelliset asusteet asukokonaisuutta täydentämään. Mexxin tyylikkäät laukut ja raikkaan rennot huivit sekä edulliset nahkavyöt tekevät pukeutumisesta hauskaa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun